Case Direct Mailing Turning Card Vouwkaart Brochure

De software van Gravograph bevat verschillende levels, werkfuncties en hulpmiddelen. Om al die levels over te laten komen hebben ze een Turning Card gebruikt om informatie te geven over het bedrijf. Erg toepasselijk natuurlijk, zo’n brochure. De verschillende levels van het bedrijf zijn terug te vinden in de verschillende levels van de vouwkaart. Bij elke vouw wordt een nieuw level van het bedrijf ontdekt. Op de vouwkaarten staat informatie over trainingen, service die ze verlenen, de software die Gravograph aanbiedt, machines, accessoires en graveermaterialen. Gravograph wil alles terug laten komen, en op de TurningCard is daar extra veel plek voor, zeker op een kaart van 15×15 cm.

Turning Card driedimensionaal inzetbaar voor Gravograph

De Turning Card, ook wel de vouwkaart of de klapkaart genoemd. De TurningCard is een kaart die driedimensionaal ingezet kan worden. Er is extra plek op de kaart waardoor er veel informatie op gezet kan worden. Daarom ook zo ideaal voor alle informatie van Gravograph. De Turning Card kan ook ingezet worden voor andere doeleinden. Namelijk als visitekaartje, uitnodiging, brochure of nieuwjaarskaart. De vouwkaart is een veelzijdig DM product! Nieuwsgierig naar hoe vouwkaarten door andere bedrijven zijn ingezet? Lees dan eens deze case over de vouwkaart, de originele brochure van Tentscape.

Voor de verschillende uitingen waar deze speciale vouwkaarten voor worden ingezet, zijn verschillende formaten beschikbaar. Wanneer u een offerte aanvraagt kunt u het formaat specificeren. Neem voor meer informatie over de vouwkaarten contact op met één van onze medewerkers en zij kunnen u er alles over vertellen.

Liever een ander DM product versturen?

Als een andere direct mail uit onze zakelijke collectie beter bij uw boodschap of uitnodiging past, kunt u altijd nog kiezen voor één van de andere zakelijke uitnodigingen, zoals bijvoorbeeld een diamantkaart. Neem eens een kijkje in ons assortiment creatieve en originele DM producten. Mocht u zelf ideeën hebben over hoe uw perfecte DM product eruit ziet, dan kunnen onze medewerkers meedenken met u en een custom-made direct mail met u samenstellen. U kunt hiervoor telefonisch contact opnemen of via de mail.