Case Direct Mailing Diamantkaart Pennenhouder

Accell Nederland ontwikkelt, produceert en verkoop fietsen en onderdelen onder de merknamen Batavus, Juncker Bike Parts, XLC, Koga, Loekie, Sparta en Van Nicholas. De organisatie speelt sterk in op de veranderende consumentenmarkt door innovatie in product en marketing. En ze hebben voor een direct mailing gekozen die hierbij past: de Diamantkaart direct mail van LocoMail. In combinatie met de pennenhouder is dit een effectieve direct mail die staat voor innovatie direct marketing. De Diamantkaart is ingezet om de aanwezigheid van Accell Nederland om de dealerbeurs in Antwerpen en Nijkerk onder de aandacht te brengen. Met de verschillende merken en de data van de Première op de direct mailing, is de ontvanger geïnformeerd.

Diamantkaart een speelse direct mail

De Diamantkaart oftewel de Hexagoon Pop up mailing is een effectieve direct mailing door de combinatie van het verassingseffect en de unieke vorm van deze direct mailing. De opvallende direct mail met 14 vlakken is speels en daarnaast functioneel door de mogelijkheid om de mailing te gebruiken als pennenhouder. Doordat de direct mailing op het bureau van de ontvanger een functie heeft, zal uw bedrijf en uw boodschap langer in het zicht blijven.

Hoe u de verschillende vlakken van de Diamantkaart indeelt is volledig aan u. Accell Nederland heeft de vlakken van deze speelse direct mailing ingezet met een grafische gedachte gang: de logo’s van verschillende merken staan op verschillende vlakken van de Diamantkaart afgebeeld. U kunt de verschillende vlakken zo inzetten zoals ze het beste passen bij de boodschap van uw bedrijf. Uw eigen ontwerp voor op deze Pop up mailing wordt full colour gedrukt op de direct mail.

De diamant pop up mailing geschikt voor uw boodschap?

Wilt u voor een volgende direct mailing een effectieve direct mail inzetten en spreekt de speelsheid van de Diamantkaart u aan? Dan kunt u vrijblijvend en kosteloos een offerte aanvragen van dit direct mailing product. Twijfelt u nog over hoe u een effectieve direct mail opstellen kunt, neem dan contact op met één van onze medewerkers. Zij zullen u graag adviseren over het ontwerp en hoe deze uitkomt op de verhoudingen van deze Pop up mailing. Nieuwsgierig naar welke varianten van de Pop up mailing nog meer beschikbaar zijn naast de Diamantkaart? Neem dan een kijkje op de overzichtspagina van de Pop up mailingen.