Case Direct Mailing Pop Up Kaart

In opdracht van Nostalgie hebben wij een Pop-up Card gedrukt voor de musical Night Fever van de Bee Gees. Night Fever heeft gekozen voor creatief drukwerk om op te vallen tussen andere direct mailings. De kleuren zwart en goud gaan goed samen op de kaart en door de pop-up in het midden van de kaart krijg je een speciale direct-mail in de brievenbus binnen. Door de pop-up in het midden van de kaart is er meer plek voor tekst en kunt u dus meer informatie overbrengen naar klanten, relaties of werknemers. Ook de pop-up zelf kan namelijk naast een afbeelding ook tekst bevatten.

De verschillende mogelijkheden van de Pop-up Card

Deze speciale direct-mail is in verschillende formaten bij ons op te maken. Het ene formaat is 20 bij 20 centimeter, de andere is 15 bij 15 centimeter. Het creatief drukwerk voor de musical Night Fever is gedrukt op het kleine formaat van de Pop-up Card, 15 bij 15 centimeter. Voor de Pop-up Card is het mogelijk om een standaard pop-up te gebruiken of zelf een vorm aan te leveren voor de pop-up: de afwijkende pop-up. Door deze afwijkende pop-up kunt u hem dus goed laten aansluiten aan de boodschap die u als bedrijf wilt overbrengen. Wilt u gebruik maken van een aangepaste pop-up? Neemt u dan telefonisch of per mail contact op met één van onze medewerkers. Zij vertellen u graag over de mogelijkheden van een pop-up op maat. De musical Night Fever is op een standaard pop-up gedrukt, maar dat neemt niet weg dat het geen creatief drukwerk meer is. Door de vormgeving is er toch optimaal gebruik gemaakt van de standaard pop-up, en dat maakt dit alles een creatief geheel.

Ander creatief drukwerk voor uw speciale direct-mail

Vindt u de Pop-up Card niet goed bij uw boodschap passen? LocoMail heeft nog meer opties voor speciale direct-mail. Bekijk eens al onze DM-producten om tot een eigen zakelijke uitnodiging te komen. Wilt u een effectieve direct mail versturen met maximaal effect? Lees dan eens onze 10 tips voor een effectieve direct mail. Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan u vrijblijvend te woord over een grafisch ontwerp of als u een offerte wilt aanvragen.