RiskQuest heeft zijn steentje bijgedragen afgelopen jaar aan risico management. Het jaar 2015 loopt richting het einde, en RiskQuest kijkt alweer vooruit naar het jaar 2016. Ze hebben ervoor gekozen om de ChangeCard als opvallende eindejaarsmailing te versturen aan hun klanten. Het lamellen deel gaat van een champagnefles waarbij de kurk eraf schiet naar volgeschonken glazen champagne. De tekst verandert van “Proost” naar “Op een gezond 2016”.  Met een winterse uitstraling wordt deze opvallende eindejaarsmailing verstuurd naar zakelijke relaties.

Opvallende eindejaarsmailing om het nieuwe jaar mee te starten

De ChangeCard is een mooi direct mailing product om een opvallende eindejaarsmailing mee te versturen. Maar er zijn nog veel meer direct mailing producten die goed kunnen dienen als eindejaarsmailing. Zo kunt u bijvoorbeeld een kalender op één van onze producten laten drukken. De ontvanger van de direct mailing zal de kalender handig vinden en op het bureau laten staan. Op deze manier blijft uw bedrijfsnaam in het zicht en dus beter in het geheugen van uw zakelijke relaties. Een bruikbaar product zoals een pennenhouder of pennenbak is nog idealer, als hier ook nog een kalender op staat is de mailing functioneel en zullen ontvangers hem minder snel weggooien.

ChangeCard gebruiken voor uw originele direct mail?

Bent u ook nog op zoek naar een eindejaarsmailing of zoekt u een product om uw bedrijf mee onder de aandacht te brengen? Dan is de ChangeCard misschien ook wel het direct mailing product voor uw bedrijf. Met een mooi ontwerp in uw eigen huisstijl is dit een unieke en originele direct mail. Bent u benieuwd naar de andere direct mailing producten, bekijk dan het overzicht van de originele direct mail. Heeft u het direct mailing product gevonden dat u wilt versturen, vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Heeft u nog vragen, neem dan contact op met één van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder.