Case Direct Mailing Out of the Box Spring Kubus Coolblue

Cadeaukaart CoolBlue

Cadeaukaart met een twist: de CoolBlue cadeaubon genaamd ‘Cadeausje’! Een bijzondere manier om de Pop Up Kubus te gebruiken. Bij LocoMail vinden wij het leuk om bepaalde kaarten uit te lichten, zodat u inspiratie op kunt doen. Dit keer gaat het dus om het gebruik van een van onze kaarten op een andere manier dan de standaard Direct Mail variant.

Cadeaukaart Coolblue Effect

Cadeaukaart Pop Up Kubus

De huisstijl van CoolBlue is perfect doorgevoerd op zowel de envelop als de kubus. Met een vrolijke slogan: ‘Cadeausje. Tadaaaaa.’ Door het openen van de envelop springt de cadeaukaart als een verrassing uit de envelop. De kubus is heeft een vrolijke bedrukking die eruit ziet als een cadeautje: inclusief een strik on top.

Cadeaukaart Coolblue inhoud

Een van de zijkanten is bedrukt met de code waarmee de ontvanger van de Cadeaukaart zijn kaart in kan wisselen op de website van CoolBlue. Er is voor deze bon dus niet gewerkt met een standaard  plastic pasje. Dit is beter voor het milieu en daarnaast past op deze manier de code gewoon op de verpakking zelf! Uiteraard kan dit volledig worden aangepast naar wens. Mocht u zelf een idee hebben voor een bijzondere cadeaukaart, neem dan gerust even contact met ons op. Wij denken graag met u mee voor een concept dat niemand nog heeft.

Het materiaal waaruit de kaart en de envelop geproduceerd zijn, is 350 grams sulfaatkarton. Een luxe afgewerkte kubus en envelop is het resultaat. Het Cadeausje is met verschillende cadeaubon bedragen geproduceerd, waardoor de klant een ruime keuze heeft. CoolBlue heeft ervoor gekozen om een eenmalig te gebruiken envelop te kiezen. Uiteraard is het ook mogelijk om  hier een hersluitbare envelop voor te kiezen. De grootte van de kubus is eveneens aanpasbaar naar wens.

Interesse? Klik hier voor een gratis demopakket of klik hier voor een vrijblijvende prijsopgave!