Case Direct Mailing Out of the Box Pop Up Kubus Pernod Ricard Nederland

Om hun gasten uit te nodigen voor de speciale opening van het kantoor in Nederland heeft Pernod Ricard Nederland, marktleider van de wereldwijde wijn en gedistilleerd industrie, een direct mailing product van LocoMail ingezet. Zij hebben gekozen voor een originele en opvallende uitnodiging: onze bestseller, de Out of the Box Card. De vlakken van de Out of the Box Card, geproduceerd voor Pernod Ricard Nederland, zijn ingedeeld met mooie afbeeldingen en informatie over de opening. De uitnodiging springt letter en figuurlijk in het oog!

Out of the Box biedt veel direct mail opties

De Out of the Box, onze originele bestseller. Een product met oneindig veel mogelijkheden ook voor uw communicatieboodschap. De Out of the Box Card is enorm verrassend en ludiek: wanneer de envelop wordt geopend, springt de Out of the Box eruit en zorgt voor een onvergetelijke herinnering. Naast de Kubus (90x90cm) kunt u ook kiezen voor een andere variant van de Out of the Box Card. Zo is er onder andere de mogelijkheid om te kiezen voor een Out of the Box in de vorm van een Hexagoon, een Rechthoekige Kubus of een Huisje. Daarnaast is het ook mogelijk om een Out of the Box te kiezen die te gebruiken is als pennenhouder. U kunt deze direct mailing geheel vormgeven naar uw wens en boodschap. En ook de envelop is aan te sluiten op het ontwerp van de Out of the Box. Hierdoor wordt één stijl gecreëerd en geeft u uw klanten een onvergetelijke boodschap!

Uw prijs voor deze direct mail ontvangen?

Wilt u uw doelgroep bereiken met een unieke, verrassende en originele mailing? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Neem eens een kijkje op onze website om te zien wat de Out of the Box of één van onze andere direct mail producten voor u kan betekenen. Vraag gratis een sample en/of een vrijblijvende offerte aan via onze website.

Ga naar pagina direct mail Out of the Box