Case Direct Mailing Pop Up Card SAP

SAP nodigt, in samenwerking met Engie en Ernst & Young, een selecte groep mensen uit voor de EMEA North Executive Customer Advisory Council. De genodigden voor het exclusieve event, dat plaatsvindt in het Ottobock Science Center in Berlijn, worden met een bijzondere uitnodiging gevraagd om te komen. In deze case vertellen we u meer over de door SAP ingezette Pop-up Card als bijzondere uitnodiging.

De Pop-up Card: een mailing die volop mogelijkheden biedt

Wanneer u de Pop-up Card als uw direct mail kiest, heeft u  tal van mogelijkheden. De kaart is bijvoorbeeld beschikbaar in twee formaten. Bij het grote formaat is de kaart 200 bij 200 millimeter en bij het kleine formaat 120 bij 120 millimeter. De kaart is daarom zowel geschikt voor een uitgebreide communicatieboodschap, als een boodschap die minder tekst nodig heeft.

Voor SAP is de speciale uitnodiging geproduceerd op het grote Pop-up Card formaat. De buitenzijde van de kaart is geheel zwart waarop alleen witte tekst en het SAP logo is verwerkt. Een mooie manier om een exclusief event als deze aan te kondigen, want aan de binnenkant wordt er pas echt meer informatie over het event gegeven.

De gehele linker zijde van de binnenkant van de kaart wordt ingenomen door informatie over de bijeenkomst. Zo wordt er een dagplanning gegeven en is er meer informatie te vinden over de gang van zaken na afloop van de bijeenkomst. De rechterzijde van de kaart wordt alleen gesierd door verschillende adresgegeven en een afbeelding

Bijozndere uitnodiging SAP Pop-up Card

Een verrassende uitnodiging met pop-up effect

Maar, het unieke en verassende van de kaart zit hem natuurlijk in het speciale pop-up gedeelte. Er is een standaard pop-up vorm waar u voor kunt kiezen, maar het is ook mogelijk om uw eigen afwijkende pop-up aan de binnenkant van de kaart te laten plakken. Door uw eigen vorm te kiezen, zal het geheel van de mailing nog beter aansluiten bij de boodschap van uw direct mail.

Voor de mailing van SAP is er een afwijkende pop-up vorm gemaakt. De pop-up vorm laat het gebouw zien waar de speciale bijeenkomst wordt gehouden. Deze twee dimensionale afbeelding geeft een opvallend effect en geen ontvanger kan er omheen, de pop-up vorm komt namelijk direct omhoog wanneer de kaart geopend wordt. Hiermee bent u verzekerd van een mailing met een hoge attentiewaarde.

Uw eigen Pop-up Card?

Uiteraard is de Pop-up Card niet alleen in te zetten als uitnodiging, maar dit mailingproduct is ook voor tal van andere doeleinden zeer geschikt. De pop-up vorm, of deze nu standaard of afwijkend is, geeft uw kaart een bijzonder jasje.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw eigen Pop-up Card? Neem dan gerust is contact op met een van onze medewerkers. Zij denken graag met u mee over de ontwikkeling van uw eigen Pop-up mailing. Of het nu om de Pop-up Card, of een van onze andere mailingproducten gaat. Bent u nog niet helemaal overtuigd van het effect van de kaart? Vraag dan een demo aan van de Pop-up Card zodat u het effect zelf kunt ervaren!

Bewaren