Case Direct Mailing Pop Up Kaart

Fancom is marktleider op het gebied van ontwikkelingen van automatiseringssystemen voor de veehouderij.  In samenwerking met andere marktleiders uit de veehouderij, hebben zij een originele direct mail ontworpen, waar de diensten (het bedenken van innovatieve oplossingen) van PigTek in staan omschreven. Er is gekozen voor een eigen gemaakt stansvorm; namelijk het zijaanzicht van een varken.  Een eigen vorm die helemaal aansluit bij het doel van de boodschap en de direct mail.

De Pop-up card is uniek, vanwege het uitvouwen van een speciale vorm. LocoMail heeft een standaard vorm in haar assortiment maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een afwijkende vorm.  Voor een afwijkende vorm betaalt u een meerprijs maar in vele gevallen zorgt een eigen vorm voor de finishing touch.  U kunt deze namelijk perfect laten aansluiten bij uw organisatie of bij de boodschap van uw opvallende direct mail.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Op de productpagina van de Pop-up card kunt u rustig alles teruglezen over deze unieke kaart.  Het is mogelijk om een gratis sample en/of vrijblijvende offerte aan te vragen door te klikken op één van de buttons.Ga naar pagina direct mail Pop-up Card