Case Direct Mailing Turning Card Van Egmond Groep

Een bijzonder moment: uw bedrijf gaat fuseren met een ander bedrijf en daarom is het van belang dat alle klanten en zakelijke relaties hiervan op de worden gebracht! Aandacht voor fusie is uw doel. Natuurlijk is het mogelijk om dit digitaal te doen, maar hiervan is bekend dat dit een stuk minder impact en leespercentage heeft dan een fysieke mailing.

Is uw situatie soortgelijk? Dan geven wij u graag inspiratie voor een bijzondere mailing. Uiteraard denken de grafisch vormgevers graag met u mee voor de invulling van deze oneindige draaikaart indien u deze voor uw eigen gebruik zou willen aanschaffen. Het voorbeeld hieronder is puur ter illustratie van de mogelijkheden.

Zoals op de kaart van Van Egmond Groep goed wordt weergegeven is een visuele weergave van de fusie. Het draad gaat van twee uiteinden over in een sterkere basis: een stevig draad dat uit één stuk bestaat. Op de verschillende zijden van deze TC krijgen de lezers een uitleg over wat het samen gaan van deze bedrijven voor hen betekent. Duidelijk, visueel sterkt en luxe afgewerkt. Dat zijn de keywords die deze mailing het beste beschrijven. Van Egmond Groep is verzekerd van aandacht voor fusie van het bedrijf, precies wat de bedoeling is. LocoMail is trots om deze mailing te hebben geproduceerd.

Elke Turning Card is een unieke mailing, welke volledig gepersonaliseerd kan worden. Opmaak, vorm, oplage, alles is mogelijk. Mocht u interesse hebben gekregen in deze vorm van aandacht voor uw bedrijf? Neem dan een kijkje op onze verzamelpagina van oneindige draaikaarten. Of, indien u nog geen idee heeft wat voor soort kaart u zou willen voor uw doel, neem een kijkje op de algemene pagina waarop alle direct mail producten vermeld staan.