OGZ (Organisatie Groep Zuid) heeft gekozen voor de 5-Card Selfmailer als de originele uitnodiging voor de VIP gasten van Webwinkel Vakdagen. Het inlegkaartje is een gepersonaliseerde VIP uitnodiging waarbij de VIP gasten snel toegang kregen tot de beurs en gebruik konden maken van de VIP lounge om een hapje of een drankje te nuttigen.

Waarom 5-Card Selfmailer?

De 5-Card is een simpele maar effectieve originele uitnodiging om uw boodschap over te brengen. De 5-Card kan geleverd worden met maximaal vier inlegkaartjes. De 5-Card lijkt in eerste instanties een klein mailingproduct, maar wanneer je deze openvouwt merk je dat er veel informatie op kwijt kan. Een bijkomend voordeel is dat de 5-Card licht van gewicht is wat deze aantrekkelijk maakt om per post te sturen. Klik hier voor meer informatie over de 5-Card als de originele uitnodiging.

LocoMail verzorgt al 10 jaar originele direct mailingen. Wij beschikken over de benodigde expertise om ook voor u rendement uit een mailing te halen. Wij denken graag met u mee voor het bedenken van een originele uitnodiging.

Hebben wij uw nieuwsgierigheid gewekt? Vraag nu een gratis demopakket aan.