Case Direct Mailing Tweeluik Schuifkaart Stolze

Bij LocoMail denken wij graag met u mee voor een uniek direct mail product. Een goed voorbeeld van een case waarbij er een evenwichtige samenwerking was tussen de klant en LocoMail, is de onderstaande Tweeluik Schuifkaart Direct Mailing.

Tweeluik Schuifkaart mailing     

Ter ere van een bijzondere thema-avond was een uitnodiging van hoge kwaliteit gewenst. De klant gaf aan dat het de bedoeling was een soort presentatie thema te creëren. Ook een bioscoop achtig effect werd besproken als een van de wensen. Meerdere concepten werden gerealiseerd, waarna deze ideeën uiteindelijk zijn uitgevloeid tot een hoogwaardig afgewerkte Tweeluik Schuifkaart Mailing. De kaart, met bioscoopthema, is geproduceerd met 350 grams hoogwaardig sulfaatkarton. Een stevig materiaal, welke afgewerkt werd met dispersielak: een beschermlaag tegen krassen. Om een luxe effect te creëren, is er bij deze case gekozen voor de matte variant van de lak.

Wanneer aan beide uiteinden van de 2 Luik Schuifkaart getrokken werd, openende deze zich zoals het rode doek bij een theater. Een speels effect is het resultaat. Op het middelste vlak dat na opening van de kaart zichtbaar werd, werd de uitnodiging voor de thema avond getoond. De achterkant van de kaart gaf ruimte voor het logo van de firma. Om een idee te krijgen van de afmetingen van de betreffende kaart:

  • Ingeschoven: 160×340 mm
  • Uitgeschoven: 160×550 mm
  • Grootte middenwerk na openen van de kaart: 133×210 mm
Voorbeeld Tweeluik Schuifkaart mailing voor een feestelijke thema-avond

Verzending

Voor de verzending van deze schuifkaart heeft de klant gekozen om de kaart in een pakket te verpakken en uit te delen. Uiteraard is het ook mogelijk om de kaart via brievenbuspost te versturen. De kaart zal in dat geval worden geseald in PE folie, voor het behoud van vorm. Indien LocoMail de mailing verzorgt, zal er een adresdrager tussen de kaart en het folie worden gelegd. Voor een luxe afwerking is het ook mogelijk om het adres in te printen op de kaart zelf. Mocht u een envelop willen gebruiken voor deze kaart, dan is hier in overleg zeker een mogelijkheid voor.

Meer informatie?

Bent u ook op zoek naar een Direct Mail product met dit unieke schuif-effect? Kijk dan op onze Schuifkaart met Tweeluik pagina voor meer informatie, een sample pakket en/of een offerteaanvraag. Heeft u vragen over dit product of een van onze andere diensten? Neem dan contact met ons op via contact@locomail.nl of  +31 (0)30 26 18 086. Wij staan u graag te woord! Voor meer inspiratie, kijk bij onze andere Direct Mail voorbeelden