Case Direct Mailing Pop Up Kubus WK

In juni gaat het WK voetbal 2014 van start. LocoMail heeft hiervoor een origineel concept bedacht waarmee bedrijven een hele zomer lang op het bureau staan van hun klant. Door te kiezen voor een originele WK mailing scoort u gegarandeerd.

Het grafische team van LocoMail heeft een aantal ontwerpen gemaakt waaruit u kan kiezen. Het ontwerp krijgt u helemaal GRATIS. Mocht het ontwerp niet passen in uw stijl dan denken wij graag met u mee om deze passend te maken. Een originele DM is bij LocoMail al verkrijgbaar vanaf 20 stuks. Tot 250 stuks is de levertijd vijf werkdagen.

Springend WK schema

Deze springende kubus (out of the box) is voorzien van het speelschema en zorgt ervoor dat uw klant altijd op de hoogte blijft van alle aankomende wedstrijden. U kunt de box personaliseren aan de hand van een persoonlijke tekst en logo die op de kubus worden verwerkt.

Opvallende Kroontjes

LocoMail biedt verschillende vormen van Kroontjes aan: Oranje en Belgische Kroontjes. Deze Kroontjes zijn verstelbaar en zijn daarom geschikt voor zowel jong als oud. Bij het Kroontje krijgt u een gratis informatiedrager waar u uw persoonlijke boodschap op kwijt kan. Daarnaast is het mogelijk om een tekst en uw logo te verwerken op het Kroontje.

Lees op wk-mailing.locomail.nl alles over de WK mailing. Op korte termijn zullen wij hier nieuwe WK producten aan toevoegen. U kunt via de site een gratis sample en/of offerte aanvragen van het door uw gekozen product.