Case Direct Mailing ChangeCard Lamellenkaart Sparta

Sparta wil haar dealers door middel van een innovatief en interactief evenement een kijkje in de wereld van morgen geven. De behoeften van de consument veranderen razendsnel en daar wilt Sparta haar dealers graag op voorbereiden. Een passende direct mailing als uitnodiging mag hierbij natuurlijk niet ontbreken en laat de wisselbeeldkaart zich nou perfect lenen voor het overbrengen van een korte maar krachtige boodschap!

Een wisselbeeldkaart die nieuwsgierig maakt

De uitnodigingen voor het ‘enjoy the energy live’ evenement van Sparta zijn verstuurd in de vorm van een wisselbeeldkaart, ook wel ChangeCard genoemd. De door Sparta verstuurde wisselbeeldkaart is voorzien van lamellen die een luxe uitstraling geven en die langzaam openschuiven door aan het lipje te trekken. Een bijkomend voordeel van de creatieve direct mail in de vorm van een wisselbeeldkaart is dat het een selfmailer is en er dus geen envelop hoeft te worden gebruikt.

De wisselbeeldkaart voor Sparta is mat gelamineerd. De mat zwarte kaart met aan de voor- en achterzijde groene accenten en witte tekst zorgt voor een abstract en mysterieus uiterlijk. Dit zorgt ervoor dat deze originele direct mailing gelijk de aandacht van de ontvanger trekt en vasthoudt! Want wanneer men de lamellen uit elkaar schuift, komt een duidelijke en sterke call to action in beeld. Ook de lamellen zijn bedrukt met groene accenten en witte tekst en roepen de ontvanger op om zich aan te melden voor het aankomende evenement.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw uitnodiging?

Bent u opzoek naar een ander soort uitnodiging of heeft u een ander design in gedachte, maar bent u wel opzoek naar een direct mail die de aandacht trekt en indruk maakt? Dan bent u bij LocoMail aan het juiste adres! Bekijk het uitgebreide assortiment op onze website en vraag gratis een sample of vrijblijvende offerte aan en neem voor meer informatie en/of vragen gerust contact op met een van onze medewerkers en laat u informeren over de talloze mogelijkheden.