Lees onderstaand alles over de voordelen van print tegenover een drukkerij. Tegenwoordig hebben professionele printers zo’n hoge kwaliteit, dat in veel gevallen een drukkerij niet meer nodig is. Bovendien is bij een print-to-print bedrijf het mogelijk met kleine oplages te werken, mailings te personaliseren en met een korte levertijd te werken. Ook zijn de kosten een stuk lager, dan bij een traditionele drukkerij.

Digitale printers drukken vaak stickers, die producten personaliseren. Bijvoorbeeld flessenpost of een blikje. Ook kan een goed printbedrijf speciale vouwkaarten maken, bijvoorbeeld een kubus of een speciale kaart, die geprint wordt een eigen ontwerp.

Out of the box – bedrukte kubus

Niet alleen bedrijven, ook particulieren kiezen steeds vaker voor een print to printbedrijf in plaats van een drukkerij. Bijvoorbeeld voor trouwkaarten, geboortekaarten en speciale uitnodigingen. De klanten kiezen hiervoor omdat de ontwerpen origineel, apart en uniek zijn. Bovendien zijn de bedrukte producten in kleine oplage te bestellen en snel leverbaar. Belangrijke voordelen van print dus!

Drukkerijen zullen blijven bestaan, voornamelijk voor boekbinden. Maar de print to printbedrijven bieden een kwalitatief goed alternatief.

Wingscard