Het Eindhovens Dagblad wilde haar visitekaartjes eens helemaal anders en dat is ze gelukt met behulp van het Utrechtse printbedrijf LocoMail. De visitekaartjes draaien letterlijk door en vallen daardoor extra op.

Visitekaartje vier keer draaien

De Turning Cards zien er uit als een normaal visitekaartje en hebben ook die afmeting, maar kunnen vier keer gedraaid worden, waardoor er dus eigenlijk vier zijden zijn. Het systeem lijkt een beetje op de vouw-waarzegger (ook wel: Peper- en Zoutvaatje of happertje).

Zo’n papieren zelf in elkaar gevouwen dingetje dat je vroeger op vier vingers zette en telkens kon doorvouwen. De Turningcard kan ook meerdere keren doorgevouwen worden en laat dus twee verborgen pagina’s zien aan de vouwer.

Collage op visitekaartje

Op die manier is er genoeg ruimte voor het logo van de krant, de adresgegevens van de medewerker, een collage van het ED op tablet, smartphone, laptop en de papieren versie en op pagina 4 een afbeelding van de stadsglossy Frits, een uitgave van het dagblad.

Aandacht blijft hangen

Omdat de ontvanger, het kaartje meerdere keren zal doorvouwen, blijft de aandacht langer hangen. Het kaartje is dus niet alleen een papiertje met adresgegevens, maar tevens een miniadvertentie van de krant.

Ansichtkaart

De Turning Card is ook als ansichtkaart te bestellen. Dus ook voor een originele uitnodiging van bijvoorbeeld een bedrijfsfeest of jubileum is de unieke vouwtechniek in te zetten.

Origineel visitekaartje

Het originele visitekaartje kan zelf online ontworpen worden en is al vanaf 20 stuks te bestellen.  Maar LocoMail heeft een team van ontwerpers in huis, die voor u het kaartje gratis kunnen ontwerpen.

Meer informatie over direct mailing

LocoMail BV
Voor uw originele direct mailing – 030 2618086
https://www.locomail.nl/