Case Direct Mailing Popcornbak Rode Kruis Vlaanderen

Onze popcornbak mailing is een populair direct mail product in deze coronatijd. Hiermee krijg je toch een beetje die bioscoopsfeer die veel mensen in deze tijd missen. Het Rode Kruis Vlaanderen zette de popcornbak in bij hun allereerste digitale Prelude. In deze blog lees je meer over de popcornbak en hoe Het Rode Kruis hem heeft ingezet.

case-rode-kruis-popcornbak

Dit jaar was de allereerste digitale Prelude van Het Rode Kruis Vlaanderen. Voorafgaand aan het event ontvingen de deelnemers onze popcornbak, zodat ze tijdens het event konden genieten van de snack. De popcornbak is erg geschikt voor een activiteit waarbij video wordt ingezet, omdat je daarmee de bioscoopsfeer kan nabootsen. Op dit direct mail product is ruimte voor uw eigen tekst. Het Rode Kruis zette er bijvoorbeeld een link op naar de website en de datum en tijd van de uitzending.

De popcornbak heeft een standaardbedrukking van rode en witte strepen en aan de binnenkant een foto van popcorn, maar deze is helemaal naar wens te bedrukken. Zowel de binnen- als buitenkant van de bak. Ook is er ruimte voor uw logo. In de bak zit een zakje met maiskorrels van 100 gram, waarbij u de keuze heeft tussen zout en zoet.

case-rode-kruis-popcornbak

Naast de popcornbak hebben wij ook een Popcorn Kaart Mailing waar een zakje maiskorrels inzit. De Popcorn Kaart Mailing heeft twee rillen aan de zijkant, waardoor de hoes perfect om de popcorn heen valt. Zowel de bak als de kaart zijn uit te breiden met Pathé cadeaukaart met een unieke code. Leuk voor als de bioscopen hun deuren weer openen!

Heeft deze blog uw interesse in direct mail vergroot? Neem dan vooral een kijkje bij ons gehele assortiment of vraag vrijblijvend een offerte of sample box aan. Wilt u nog meer producten van ons ontdekken? Lees dan ook even onze andere blogs. Heeft u nog vragen voor ons? Neem dan gerust even contact op. Wij helpen u graag!