Case Direct Mailing Out of the Box Pop Up Kubus

Een reclame mailing zoals we die nog niet vaak hebben gezien. Het ontwerp is spannend. De vlakken zijn niet ieder voor zich opgemaakt, maar het ontwerp loopt over in de verschillende vlakken. Hierdoor ontstaat er een speels effect. Met drie kleuren en twee duidelijke zinnen, kiest Lakarsk voor een hele bijzondere en summiere manier van reclame maken. Nieuwsgierigheid wekt het zeker. Want als je door het pop-up effect van de kubus nog niet getriggerd wordt, dan wil je na het zien van het ontwerp zeker weten van wie deze reclame mailing afkomstig is. De enige aanwijzing die hiervoor aanwezig is op de mailing is de URL Denknietaan.nl.

reclame-mailing-accountantskantoor

 

Offline reclame mailing met online verwijzing

De landingspagina, van welke de URL vermeld is op de reclame mailing, is helemaal in stijl opgemaakt. Op deze pagina is de kubus zichtbaar in een interactieve 3d weergave welke de lezer, door met de muis te slepen, kan laten ronddraaien. Op deze pagina haalt Lakarsk nog meer uit de kast. Een mentaal spelletje met een paarse ijsbeer zet de lezer aan het denken. Want wie denkt er aan je jaarrekening, Btw-aangifte en kwartaalcijfers als jij dat liever niet wilt doen? Alle administratieve zaken waar jij liever niet aan denkt, pakken zij voor je op. Na een aantal seconden word je automatisch doorgezet naar de website van het accountantskantoor, en hoe kan je anders dan je dan te verdiepen in de diensten die zij aanbieden.

Out of the Box inzetten als reclame

Als we alle manier bekijken waarop de Out of the Box mailing is ingezet, zien we dat niet een mailing hetzelfde is. Zo kiezen veel bedrijven ervoor om de zes vlakken van de kubus in dezelfde stijl, maar los van elkaar op te maken, maar zijn er ook bedrijven zoals Lakarsk die ervoor kiezen om een creatieve Out of the Box te maken. De kubus heeft ontzettend veel mogelijkheden wat betreft design, communicatie en doeleinden. Bent u benieuwd of dit product ook geschikt is voor uw reclame mailing? Vraag dan via de site gratis een sample of offerte aan van de direct mail of win advies in bij een van onze medewerkers door contact op te nemen.