Iedereen die de Tour de France heeft bezocht kent het: Je krijgt van enorm veel bedrijven gratis spullen aangereikt. Helaas gaat het vaak om flyers, keycords of andere spullen waar je eigenlijk niet op zit te wachten.

Hoe anders is dat met een bedrukt mini T-shirt. Het is de ideale souvenir na de tour, dus de ontvanger zal dit geinige product zeker bewaren.

T-shirt eigen design

Het T-shirt kan bedrukt worden met een eigen design, tekst en logo. De standaardkleur van het Mini T-shirt is wit, maar het is ook mogelijk het T-shirt te bestellen in de kleuren geel, roze en blauw.

De gele trui is de winnaarstrui van de Tour de France, dus een bedrukt mini t-shirt in deze kleur pas precies bij de Ronde van Frankrijk. Ook roze is een bekende wielerkleur, door de Giro D’Italia. Wit en Blauwe t-shirt passen wellicht bij de kleuren van uw bedrijf.

Originele direct mailing

Het mini T-shirt kan ook gebruikt worden als originele direct mailing. Bijvoorbeeld als uitnodiging voor een VIP-borrel, een netwerkbijeenkomst of een symposium. De uitnodiging wordt dan op het T-shirt gedrukt, een ideale uitnodiging die niet na te maken is en helemaal in sfeer is met de Tour de France!

Extra kaart

Het T-shirt wordt verstuurd in een envelop, die tegelijk dienst als een extra kaart. Op deze kaart kunt u extra informatie kwijt, die eventueel niet op het shirtje passen. Doordat deze kaart tegelijk als envelop dient, hoeft er dus geen pakketdienst aan te pas te komen. Het kan zo in de brievenbus.

De T-shirt die als give aways worden gebruikt krijgen een kaartje aan de hals met extra informatie voor de ontvanger.

De T-shirts worden in Nederland ontworpen en bedrukt.

Geïnteresseerd in een bedrukt mini T-shirt? Vraag de gratis demo mini t-shirt aan bij LocoMail.