Case Direct Mailing Popcornbak Kaart Ubbink

Een mailing met popcorn versturen, dat was het verzoek van Ubbink. Een originele en opvallende uitnodiging voor een bouwbeurs. In combinatie met de slogan “Kom knallen met Ubbink”, zet deze mailing de ontvanger aan tot actie. Want de boodschap is kort en bondig; registreer u nu gratis en bezoek Ubbink tijdens de bouwbeurs 2017.

Een mailing op maat

Ubbink, leverancier van slimme oplossingen voor energie efficiency en een gezond binnenklimaat, heeft al verschillende keren gebruik gemaakt van een van onze opvallende direct mailing producten. Maar voor deze uitnodiging hebben ze helemaal uitgepakt.  In samenspraak met de klant is een opvallende direct mail oplossing gecreëerd en is heeft dit geresulteerd in deze opvallende Popcorn Mailing.

popcorn-mailing-uitnodiging-beurs

De mailing bestaat niet uit een popcorn beker, en hoewel dat ook zeker tot de mogelijkheden van LocoMail behoort, is er dit keer gekozen voor een geplotte popcornbeker. De voor- en achterkant van de mailing hebben dezelfde opmaak en zijn uit één stuk gemaakt. De twee rillen aan de zijkant, zorgen ervoor dat de hoes perfect om de popcorn heen valt. Het zakje met 100 gram popcorn dat men zelf nog in de magnetron kan laten ‘knallen’, is binnen in de mailing geplakt en de andere kant is ingericht als communicatie ruimte. Door het platte uiterlijk van de popcorn mailing kan deze als poststuk verstuurd worden.

Uw eigen op maat gemaakte mailing versturen?

Heeft u een uniek idee in uw hoofd voor uw volgende mailing en bent u op zoek naar een partij die dit idee in samenwerking kan uitwerken? Of bent u overtuigd van deze unieke Popcorn Mailing? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Met jarenlange ervaring en kennis op het gebied van direct mailing producten, zijn wij de perfecte partner voor het ontwikkelen van een uniek en op maat gemaakte mailing. U kunt ons telefonisch of per mail bereiken om te sparren over uw idee en om een vrijblijvende afspraak in te plannen.