Home » Springkubus: Pop-up self riser

Springkubus: pop up self riser direct mail

De Out of the Box Card van LocoMail is een springkubus die iedereen zal verrassen. Deze direct mailing springt namelijk letterlijk uit de envelop op het moment dat deze wordt geopend. Om deze reden wordt de Out of the Box card ook wel Pop up Kubus of springkubus genoemd. Door de manier waarop het direct mail product in elkaar is gezet, is de springkubus een self riser.

De springkubus of Out of the Box Card heeft niet alleen een uniek verrassingseffect, maar is daarnaast ook uniek doordat de springkubus volledig vorm te geven is naar uw eigen wensen. De gehele kubus is personaliseerbaar en er zijn maar liefst 6 vlakken die volledig full colour bedrukt kunnen worden. De springkubus kan worden bedrukt met een foto, logo, eigen ontwerp en een zelf opgestelde tekst.

Springkubus als ludieke direct mail

Verschillende springkubussen als direct mailing

De Pop-up Self Riser in zijn kubus vorm is een klassieker, maar LocoMail heeft allerlei varianten van de springkubus beschikbaar. Denk aan een Pop up self riser Huisje, Hexagoon of een pennenhouder. Door de verschillende varianten van de springkubus en de mogelijkheid om de vlakken op de directmailing helemaal in te richten naar uw wensen, biedt de springkubus direct mailing oneindig veel mogelijkheden. Zo is deze Pop up self riser directmailing geschikt als uitnodiging voor een bedrijfsjubileum, verhuiskaart, een uitnodiging voor een bedrijfsuitje en natuurlijk voor direct marketing.

Out of the Box en andere direct mail

Mocht u interesse hebben in een variant van de springkubus dan kunt u via de product pagina van de Out of the Box Card vrijblijvend en kosteloos een offerte aanvragen. Benieuwd naar de andere directmailing producten van LocoMail, bekijk dan al onze direct mail producten. Wilt u onze ludieke Out of the Box of een van de andere producten in het echt ervaren? Vraag dan een demopakket aan. Mocht u vragen hebben over of de springkubus wel hét direct mail product is dat bij uw boodschap past? Neem dan contact op met één van de medewerkers, zij hebben de expertise in huis om te helpen bij het ontwerp, de tekst en het design van de direct mail.

Blijf op de hoogte van nieuws op het gebied van direct marketing, direct mail en verschillende direct mailing producten door LocoMail te volgen via Twitter, Linked-In en Google Plus.