Case Direct Mailing Out of the Box

Soms komen er zulke originele ideeën en producten langs, dat deze meer aandacht verdienen. Zo ook de firma Friendship, welke zelf met een uniek idee kwam voor onze Mega Out of the Box kaart. De klant gaf aan dat ze voor een evenement graag grote dobbelstenen zouden willen gebruiken. Echter, grote dobbelstenen van foam waren boven budget.  Vandaar dat de klant LocoMail heeft gevraagd naar de mogelijkheden van een grote kubus met dobbelsteen-bedrukking. Lees verder over deze originele case van de Out of the Box Dobbelsteen.

dobbelsteen-mega-out-of-the-box-locomail
Foto’s Dobbelstenen tijdens evenement klant

Out of the Box dobbelsteen zonder envelop

Aangezien de klant de Mega Out of the Box kaart met dobbelsteen ontwerp niet als Direct Mailing ging gebruiken, was de vraag of de kaarten ook zonder envelop geleverd konden worden. Dit was uiteraard geen probleem. De Mega Dobbelsteen had een afmeting van 150x150xmm, welke standaard is voor de Mega Out of the Box kaart. Het ontwerp werd in full colour rood-wit op alle zijden van de kubus gedrukt. Zodoende leek de Pop Up Kubus Mega op een grote dobbelsteen.

Levering

Van de dobbelstenen heeft de klant 1500 exemplaren afgenomen. Alle dobbelstenen werden afgeleverd zoals normaal de kubus in de envelop gaat. Dit houdt in dat de kubus plat geleverd wordt, met een elastiek binnenin. Dit elastiek zorgt ervoor dat, wanneer de kubus de kans krijgt, de kubus in zijn volledige vorm schiet. Ook is deze kubus niet gemakkelijk meer plat te krijgen, waardoor deze uitermate geschikt waren voor het evenement waar deze kubussen gebruikt zouden worden. Op het evenement werd een kleine ruimte gevuld met de kubussen geproduceerd door LocoMail. Bezoekers van het evenement werden gevraagd om te raden hoeveel dobbelstenen in de ruimte lagen. Uniek en wij van LocoMail vinden dit een bijzondere toepassing van onze Mega Out of the Box.

Heeft u ook een bijzondere invulling in gedachte voor een van onze Direct Mail kaarten? Vraag naar de mogelijkheden. Wij staan u graag te woord via telefoon of email.