Case Direct Mailing BliQje Slump

Slump Catering & Events staat voornamelijk bekend om de catering tijdens bruiloften en jubilea. Maar ook verzorgen zij buffetten, hapjes en drankjes tijdens grote publiekseventen zoals PolderProms en Glemmer. Nu bestaat deze betrokken cateraar alweer 30 jaar. Tijd voor een feestje! Onder de naam ‘The Tasty Thirties’ vieren zij hun jubileum voor bestaande klanten en alle andere geïnteresseerden.

originele-verzendverpakking-uitnodiging-slump-event

Een uitnodiging in een originele verzendverpakking

Slump heeft in samenspraak met onze grafisch ontwerpers gekozen voor het BliQje. Door het gebruik van deze originele verzendverpakking valt de direct mailing meteen op bij de ontvanger. Geen standaard envelop met een uitnodiging, maar een ingeblikte boodschap! Slump heeft gekozen voor een extra attentie: in het BliQje, onder de uitnodiging zelf, vindt de ontvanger een zakje fruitige Skittles. Een leuke manier om de gasten enthousiast te maken voor het smaakvolle event.

unieke-verpakking-uitnodiging-slump-event

Uiteraard zijn er meerdere mogelijkheden met betrekking tot het BliQje zelf. Bij de mailing voor Slump is gekozen voor het schuifblikje. De deksel wordt van het blikje afgeschoven, waarna de klant de boodschap en de eventuele attentie ontdekt. Het voordeel van dit product is dat het herbruikbaar is. Leuk om bijvoorbeeld visitekaartjes in op te bergen. Een bijzonder alternatief is het Pull Open BliQje. Om de boodschap van deze mailing te ontdekken moet de ontvanger zoals bij een echt blik aan het lipje trekken. Het inlegkaartje wordt er aan de zijkant door middel van een gleuf ingestoken. Uiteraard is het inlegkaartje volledig te personaliseren. Ook kunt u kiezen of u het inlegkaartje twee of drie keer gerild wil hebben. Als u extra informatie wilt vermelden op de mailing, bieden wij als extra optie een wikkel voor om het BliQje. Deze wikkel is zowel geschikt voor het schuifblikje als voor het Pull Open BliQje.

Staat er bij uw bedrijf ook een event op de planning? Of heeft u een andere gelegenheid waarbij u het BliQje als originele verzendverpakking in wilt zetten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Mocht u nog twijfelen, neem dan contact met ons op. Onze expertise en onze creatieve ontwerpers staan voor u klaar om u talloze mogelijkheden te bieden. Samen maken we uw mailing zo opvallend mogelijk!