lamellenkaart Shell

De samenwerking tussen Shell en BMW is verlengd tot 2017. Shell wilde de BMW Business Partners hier graag van op de hoogte stellen door middel van een originele mailing. En origineel is de mailing zeker geworden, want het betreft een combinatie tussen een mega lamellenkaart én een pop-up kaart. Hoe deze kaart er precies uit is komen te zien en wat de voordelen hier van zijn leest u in deze blog.

Een opvallende én interactieve mailing

Zoals genoemd is de direct mailing van Shell een combinatie tussen twee verschillende soorten kaarten geworden: een lamellenkaart en een pop-up kaart. Het pop-up gedeelte is gemaakt in de vorm van een raceauto van BMW. Daarnaast is het wisselbeeld ingezet als bekendmaking van een winactie. Op het moment dat de ontvanger aan het label trekt wordt er namelijk bekend gemaakt of hij of zij een DTM VIP ticket heeft gewonnen. Omdat natuurlijk niet iedereen de gelukkige kan zijn, zijn er twee varianten van de kaart gemaakt: voor de personen die wél gewonnen hebben en voor de personen die niet gewonnen hebben.

Door de grootte van de kaart is er genoeg ruimte om zowel een tekst in het Nederlands als in het Frans erin te verwerken. Op deze manier hoefden er niet nog meer varianten van de kaart gemaakt te worden. Dit is erg handig op het moment dat de doelgroep meerdere talen spreekt.

lamellenkaart Shell

Alle mogelijkheden van de Mega lamellenkaart

De mega lamellenkaart trekt direct de aandacht van de ontvanger. Dit komt zowel door de grootte van de kaart als door het pop-up gedeelte. Nadat de aandacht is getrokken zal de nieuwsgierigheid aangewakkerd worden door het wisselbeeld. De ontvanger zal zich namelijk afvragen of hij of zij één van de winnaars van het VIP ticket is geworden. De lamellenkaart, ook wel changecard genoemd, is de perfecte uitkomst wanneer u iets op een originele manier bekend wil maken of het verschil tussen een oude en een nieuwe situatie wil laten zien.

lamellenkaart Shell

Heeft u zelf nieuws dat vraagt om een opvallende bekendmaking? Vraag dan een offerte aan voor de (mega) lamellenkaart. U kunt ook een sample box aanvragen, zodat u deze mailing zelf kunt ervaren. Bij vragen of opmerkingen staan wij voor u klaar via contact@locomail.nl of 030 – 26 18 086.