Case Direct Mailing Twisty Box Augmented Reality

twisy-box-augmented-reality

In opdracht van Comyoo, een specialist in interactieve media hebben wij een draaikubus gemaakt voor Open Doors. Het product, de Twisty Box is ingezet op de jaarlijkse Open Dag. Open Doors steunt christenen die om hun geloof worden vervolgd of verdrukt. Open Doors brengt bijbels en christelijke lectuur naar landen die daarvoor gesloten zijn. De draaikubus is ingezet als interactieve mailing om beursbezoekers meer te vertellen over haar verschillende producten.

Hoe creëer je een interactieve mailing? 

De Twisty Box was in het geval van deze klant, niet zomaar een kubus. Er is namelijk gebruik gemaakt van augmented reality. Een belangrijk kenmerk van AR is interactief, degene die de draaikubus krijgt moet een handeling doen om de content te ontdekken. Een bekend voorbeeld is de QR code, die gelinkt kan worden naar een visitekaartje, website, e-mail of aanvraagformulier. Open Doors heeft gebruikt gemaakt van afbeelding waar zogenaamde sensordata in verwerkt was waardoor er een filmpje werd opgestart via de app Layar. (Let op: om een filmpje te kijken moet er wel een app worden geïnstalleerd, die de data kan lezen). Open Doors heeft besloten om vijf verschillende varianten te maken, waarbij elke draaikubus een boodschap had, dus een eigen filmpje. Zoals eerder verteld, start er een automatisch een filmpje op wanneer de afbeelding (lees: box) is gescand. De box hoef je niet perse recht te houden maar kan je gewoon vrij bewegen zoals in het bovenstaande voorbeeld. Het filmpje draait mee, zodat de driedimensionale presentatie blijft.

De Twisty Box is een uniek product die op de post kan maar ook als presentje kan worden weggeven.  De direct mail kunnen wij leveren met een full colour wikkel, zodat het de uitstraling heeft van een cadeutje. Of met een bijhorende envelop als u de Twisty Box per post wilt versturen.

twisy-box-augmented-reality-draaien

Mogelijkheden Twisty Box

De Twisty Box kan worden ingezet voor diverse doeleinde waaronder een Open Dag of een beurs. Staat u binnenkort op een dergelijk evenement of ziet u in de Twisty Box kansen voor andere gelegenheden. Neem dan snel contact op met één van onze medewerkers of vraag een vrijblijvende offerte aan. Het is ook mogelijk om kosteloos een sample aan te vragen. Raadpleeg de productpagina van de Twisty Box snel.