Case Direct Mailing Mini T Shirt

Direct mail is een perfecte manier om je product mee te promoten. Direct mail richt zich tot een vooraf geselecteerd publiek, dit maakt dat het een uiterste effectieve manier van marketing is. Door gebruik te maken van een originele direct mail wordt de attentiewaarde bij de ontvanger verhoogt en zijn ze verrast. Promoten met DM via de post wordt meer gewaardeerd en valt meer op dan promoten met DM via e-mail. Het doel van een DM is het verkrijgen van een respons van de ontvanger. Lees voor meer informatie ook andere Direct Mail cases.

Promoten met DM

We zien vaak dat bedrijven hun product of dienst promoten met DM, wat we minder vaak zien is dat dit wordt toegepast in de zorg. Kyntheum heeft dit anders aan gepakt. Voor het promoten van Kyntheum is het Mini T-shirtje ingezet als direct mail. Kyntheum is een geneesmiddel dat wordt gebruikt voor de behandeling van psoriasis. De T-shirtjes zijn ingezet om Kyntheum onder de aandacht te brengen. Wat het voorbeeld van Kyntheum speciaal maakt, is dat de T-shirtjes verpakt zitten in een doosje met een bedrukte deksel waardoor het geneesmiddel nog eens extra wordt gepromoot.

Het Mini T-shirtje kan ingezet worden als DM maar ook als uitnodiging of voor een speciale actie. Het T-shirtje biedt talloze mogelijkheden. Op de voor- en achterkant van het T-shirt kunt u uw eigen ontwerp of logo laten drukken. Daarnaast is het T-shirt in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Promoten-met-DM-Kyntheum

Personaliseer naar smaak

Speciaal aan het Mini T-shirtje is dat er de mogelijkheid is om een hangertje bij het T-shirtje te bestellen, deze kan worden gebruikt om het T-shirtje aan op te hangen. Daarnaast biedt LocoMail ook de mogelijkheid om een bijpassend kaartje toe te voegen aan het Mini T-shirtje. Het kaartje kan, door middel van een keylock, worden bevestigd aan het T-shirtje. Ook zijn er verschillende mogelijkheden wat betreft het doosje. Deze kan blanco zijn maar er kan ook een full colour ontwerp op worden gedrukt, waardoor het doosje nog meer opvalt! Het doosje kan worden afgesloten met sluitzegels waardoor het direct verstuurd kan worden.

Wilt u ook een direct mail vesturen, maar wilt u zeker zijn dat u opvalt? Kies dan voor een direct mail in de vorm van het Mini T-shirtje. Hiermee is de ontvanger gegarandeerd verrast! Kijk voor meer informatie op LocoMail.nl