Case Direct Mailing Mini T Shirt

Naast de Tour de France vindt op 18 april 2015 de 43e Ronde van Noord-Holland plaats.  Onderdeel van deze wielerwedstrijd is de Ronde van Chipsoft, een wedstrijd waar Chipsoft medewerkers en relaties aan deelnemen. Chipsoft heeft op unieke wijze haar deelnemers uitgenodigd door een direct mail te versturen waar o.a. een mini T-shirt was verpakt met daarop een persoonlijke uitnodiging gedrukt.

Naast een gepersonaliseerde mini T-shirt bestond het mailingproduct verder uit een hangertje, bijpassend label voor aan het hangertje,  full colour insert met extra informatie en een full colour bedrukt verzenddoosje, welke helemaal past bij het wielrennen.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Past het mini T-shirt binnen uw concept of wilt u met één van onze medewerkers de mogelijkheden bespreken? Dit alles is mogelijk.  Tip: vraag een gratis sample aan van onze opvallende mini T-shirts.  Geloof ons: u krijgt echt een beter beeld als u het product een keer in het echt heeft gezien.  Een offerte aanvragen is ook mogelijk.  Dit kan eenvoudig worden gedaan op de productpagina van de mini T-shirt.Ga naar pagina direct mail Mini T-shirt