Case Direct Mailing Out of the Box Pop Up Kubus

Speciale gebeurtenissen vragen om een special aanpak en de Mini Pop-up direct mail is een goed voorbeeld van een mailing die daar op inspeelt. De kaart heeft bijvoorbeeld een fijn formaat en werkt heel verrassend doordat er niet één, niet twee, maar vier kleine kubusjes uit de Mini Out of the Box tevoorschijn springen wanneer de kaart geopend wordt.

Mini Pop-up Direct Mail Eventivation Voorbeeld

Eventivation Bedrijfsuitje Uitnodiging: Mini Pop-up Direct Mail

In het geval van Eventivation werd de Mini Pop-up direct mail ingezet als een uitnodiging voor een bedrijfsfeest. Daarom stonden de details van de dag op de achterkant van de kaart en zodra de kaart uitgetrokken werd, sprongen de vier kubusjes eruit om samen de zin “Save the date 6/7” te vormen. De klant had zelf het ontwerp aangeleverd. Daarnaast kan de Mini Out of the Box makkelijk bewaard worden aangezien de mini kubussen weer in elkaar gevouwen kunnen worden. Daarna kunnen ze weer in de envelop geplaatst worden.

De specificaties voor deze kaart waren:

  • Afmetingen kaart: 90 x 180 mm
  • Afmetingen kleine kubus: 45 x 45 mm
  • Materiaal: 300 grams Sulfaatkarton
  • Gewicht: 36 gram

Mini Out of the Box inzetten

De Mini Pop-up direct mail kan makkelijk ingezet worden voor verschillende doeleinden. In dit geval werd het verrassingseffect benut om de lezer verder versteld te doen staan. Eveneens zou het product zich goed lenen voor een unieke aankondiging of het lanceren van bijvoorbeeld een nieuwe productlijn. Benieuwd of de Mini Out of the Box bij uw boodschap past? Vraag gratis een sample pakket en/of offerte aan. Kijk vooral nog even bij onze andere direct mail producten, er zit gegarandeerd een geschikte optie voor u tussen.