Direct Mailing Verpakking Grafisch

producten sealen
Heeft u een gadget dat moet worden verpakt? Divese producten die als één pakketje moeten worden voorzien van folie? Of andere opdrachten waar handeling bij komt kijken? LocoHandling is de oplossing, om uw productiewerk/verpakkingswerkzaamheden bij uit te zetten. Door onder andere de grafische kennis en expertise zijn wij in staat om voor elke opdracht, de gewenste oplossing te vinden en scherpe tarieven aan te kunnen bieden voor uw productiewerkzaamheden. LocoHandling handelt snel maar behoudt oog voor kwaliteit, goede afwerking en service.

De grote drijfveer achter LocoHandling is een grote groep aan gemotiveerde thuiswerkers. Door de inzet van thuiswerkers zij wij in staat om uw producties tegen een relatief laag tarief en korte doorlooptijden te realiseren. Wij zorgen ervoor dat opdrachten met een onmogelijk deadline, in combinatie met thuiswerkers, haalbaar zijn. Geen opdracht is ons te gek! LocoHandling biedt ook andere diensten aan: grafische afwerking, assembleren van producten waaronder het sealen van producten. Hieronder lichten wij deze diensten kort toe:

Grafische afwerking

Veel drukwerk moet handmatig worden afgewerkt. Stansen, rillen, snijden, vouwen en lijmen; het behoort allemaal tot de grafische afwerkingsmogelijkheden van LocoHandling. Denk bijvoorbeeld aan de grafische afwerking van een direct mail product, dat naast gestanst en gerild ook in elkaar gezet dient te worden. Onze productiemedewerkers voegen, met oog voor detail en ruim 12 jaar ervaring, de elementen samen tot het gewenste eindproduct. Welke nabewerking uw handling ook vereist, voor elke opdracht hebben wij een passende oplossing. Onze professionele machines, kundige medewerkers en kwaliteitscontrole maken onze afdeling grafische afwerking geschikt voor elke handling opdracht.

Assembleren van producten

Het verpakken en inpakken van producten en goederen moet zorgvuldig gebeuren. Zo worden de producten beschermt tijdens transport en komen ze zoals bedoelt aan bij de eindgebruiker. Naast het beschermen heeft het inpakken en verpakken van producten nog een ander doel. Wanneer u uw producten laat sealen of sealen-krimpen zorgt dit niet alleen voor een beschermlaag, de folie als verpakkingsmateriaal geeft het product ook een andere uitstraling. Of het nu gaat om het ompakken of het verpakken van producten in dozen, het sealen en krimpen van uw producten, LocoHandling is de partner voor al uw productiewerkzaamheden en verpakkingswerkzaamheden. Op LocoHandling kunt u terecht voor meer informatie over de diensten waar wij u in kunnen voorzien.

locohandling - productiewerk