Case Direct Mailing Koningsdag Kroontjes

kroontjes koningsdag promotieartikel

Op 27 april 2018 is het weer zover! Ter ere van onze koning Willem Alexander hangt heel Nederland de vlag uit, kleden we ons oranje, worden er leuke activiteiten en feesten georganiseerd en zetten we massaal onze oude spullen op straat om ze voor spotprijzen te verkopen.

Het hele land is enthousiast, bij elkaar en in feestelijke stemming: dé ideale gelegenheid voor een promotie van uw bedrijf. Maar vraagt u zich af hoe u ervoor kunt zorgen dat uw bedrijf op zo’n turbulente maar gezellige dag opvalt? Daarvoor heeft LocoMail nu een uniek Koningsdag promotieartikel: Kroontjes! Deze kroontjes zijn geheel bedrukt waardoor uw bedrijfslogo van alle kanten zichtbaar is. Verder zijn ze verstelbaar en kunnen ze door jong én oud gedragen worden. Deze kroontjes zijn ideaal om uit te delen op straat of tijdens activiteiten die uw bedrijf (mede) heeft georganiseerd. En natuurlijk zijn de kroontjes niet alleen geschikt als Koningsdag promotiemateriaal; ze zijn ook inzetbaar op meerdere Nederlandse – en natuurlijk ook op Belgische – feesten en evenementen!

Omdat uw bedrijfslogo op zowel de voor- als achterkant te zien is, valt uw bedrijf altijd op. Een uniek promotie artikel voor uw bedrijf én daarnaast leuk om te dragen op Koningsdag voor degenen aan wie de kroontjes worden uitgedeeld. Op kroontjemaken.nl staan verschillende ontwerpen klaar voor allerlei evenementen. Zo zijn er ontwerpen voor de Nederlandse of Belgische Koningsdag en ontwerpen ter aanmoediging van de Nederlandse of Belgische nationale elftallen tijdens voetbaltoernooien. Bent u toch meer op zoek naar een ontwerp dat geschikt is voor meerdere evenementen, bijvoorbeeld een kroontje voor zowel Koningsdag als het WK? Dan kunt u voor een ontwerp gaan dat wat neutraler is, maar bijvoorbeeld wel duidelijk oranje of rood-wit-blauw. Op die manier hoeft u de kroontjes maar één keer te bestellen en zijn ze voor meerdere feestdagen en evenementen in te zetten. Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf uw opdruk te bedenken. Verder zijn er gratis informatiedragers bij de kroontjes verkrijgbaar waarop u een bedrijfstekst kwijt kunt.

Zorg dat uw bedrijf opvalt op Koningsdag en bestel uw unieke kroontjes voor een mooie lage prijs. Met deze unieke give-away is uw bedrijf goed zichtbaar en ontvang u gegarandeerd positieve reacties! Zo kunt u op een drukke en veelbezochte feestdag meer naamsbekendheid creëren voor uw bedrijf.