Kroontje bedrukken van LocoMix: een groot succes!

LocoMix heeft extra hard gewerkt om oranje kroontjes te maken voor Koningsdag! Op de website www.kroontjemaken.nl konden bedrijven, scholen en particulieren, bedrukte kroontjes bestellen. Klanten kunnen zelf bepalen wat er op het kroontje wordt gedrukt, zoals een slogan en een logo. De kroontjes zijn verstelbaar, waardoor ze iedereen passen.

Waarom kroontjes?

Een kroontje maken is een geweldige manier om je evenement extra feestelijk te maken. Het is leuk om kroontjes uit te delen aan de gasten, omdat het meteen een vrolijke sfeer creëert. Iedereen draagt hetzelfde kroontje, wat een gevoel van eenheid geeft en ervoor zorgt dat iedereen zich betrokken voelt. Het is een eenvoudige en betaalbare manier om je evenement op te fleuren en een glimlach op de gezichten te toveren. Of het nu gaat om een schoolfeest, een bedrijfsbijeenkomst kroontjes maken het allemaal iets specialer.

Bedrijven bedrukken een kroontje!

Veel bedrijven kozen ervoor om gepersonaliseerde kroontjes te laten maken als extraatje voor hun trouwe klanten. Het laten bedrukken van een kroontje is betaalbaar en kan eenvoudig per post worden verzonden. De ontvanger is blij met een gratis cadeau voor Koningsdag en het logo op het kroontje zorgt bovendien voor promotie van het bedrijf.

Kroontjes voor kinderen

Ook veel kinderdagverblijven en scholen lieten een kroontje bedrukken. De kroontjes lijken op de typische zelfgemaakte verjaardag kronen. Maar bij grote aantallen kan de leerkracht natuurlijk niet alles zelf knutselen. Daarom kozen veel scholen ervoor om de kroontjes bij LocoMix te laten maken. Dit zorgde voor een vrolijk beeld met al die kinderen die kroontjes droegen.

Wat er na Koningsdag met de website gebeurt, is nog niet bekend. Mogelijk ligt de site even stil tot de volgende Koningsdag of een EK/WK.

Wordt vast vervolgd!