Case Direct Mailing Kroontjes Custom Made

Een bedrijf dat geen gebruik maakt van Koninginnedag, mist een gouden kans. Vrijwel iedere Nederlander houdt van deze dag, al was het maar omdat we collectief vrij van werk zijn. Een goede kans dus, om wat leuks te doen voor je klanten en reclame te maken. Het ligt aan je type bedrijf, welke marketingtools je kunt inzetten.

Kaart versturen
Geef je als bedrijf een feest of heb je een speciale actie rondom Koninginnedag, bijvoorbeeld een prijsvraag? Stel je klanten dan op de hoogte door middel van een originele kaart. Natuurlijk is de kaart oranje, maar bijvoorbeeld ook met een kroontje of een extra presentje. Op die manier valt je kaart extra op en krijg je de aandacht van je klant.

Gratis give aways
Grote bedrijven kunnen promotiemensen inzetten op straat om gratis give aways weg te geven tijdens de vrijmarkt op Koninginnedag. Maar ook als je met een kleine kraam staat, dan is dit het juiste moment om een grote groep mensen gratis aan te spreken. Zorg ervoor dat het product dat je weg geeft duurzaam is. Een flyer belandt direct op straat, een bedrukt snoepje wordt direct opgegeten. Geef je het snoepje echter in een bedrukt doosje, dan zullen mensen dit eerder bewaren en thuis nog eens op tafel leggen. Zorg er dus voor dat je give away mee genomen wordt en niet direct wordt weg gegooid.

Gratis kroontje weggeven
Geef je echter een bedrukt kroontje weg, dan doen de ontvangers deze waarschijnlijk direct op, waarmee ze ook nog eens reclame voor je bedrijf maken voor de mensen om hun heen. Zo’n kroontje kun je overigens ook al van te voren met de post versturen, bijvoorbeeld naar vaste klanten of relaties. Een kroontje maken is makkelijk, goedkoop en effectief als marketingproduct.