Home » Klapkaart

Klapkaart

De klapkaart, ook wel movecard genoemd, kunt u vergelijken met een boek. Deze kaart heeft de fysieke en digitale eigenschappen van een boek. Welke voordelen daaraan vast zitten vertellen wij u hieronder:

Personaliseer de klapkaart

Allereerst kunt u de klapkaart personaliseren. Nu horen wij u al denken, personaliseren…? U kunt uw huisstijl kleuren, logo en slogan toevoegen aan deze MoveCard. Waarom zou u dat moeten doen? Zodra de ontvanger de kaart opent wordt het bedrijf, de afzender, gelijk herkend. Wist u dat doordat u uw communicatiemiddel personaliseert in de stijl van het bedrijf, ontvangers daar meer een gevoel bijkrijgen. Hiermee creëert u op termijn de top-of-mind gedachte bij uw relaties. En dat is waar u naar toe wilt streven.

Meer content dan een normale kaart

Bij een normale kaart hebt u alleen de voor- en achterkant waar u content kunt plaatsen. Dat beperkt aanzienlijk uw boodschap. Uw boodschap is vaak groter dan dat op een normale kaart past, hierdoor moet u uw woorden al inkorten en dat is nadelig voor uw boodschap. Met onze klapkaart dekken wij dat probleem. U kunt uw boodschap zowel tekstueel als visueel heel aantrekkelijk maken, doordat u simpel gezegd meer ruimte heeft.

Daarnaast kunt u met onze klapkaart heel goed verschillende onderwerpen aan het licht brengen, omdat onze klapkaart werkt zoals een boek. Er zijn verschillende bladzijdes aanwezig. Dat is ook de reden dat onze klapkaarten sterk in communicatie zijn en aantrekkelijk bij onze klanten.

Locomail

Wij kunnen u voorzien en ontzorgen van uw communicatie uitingen. Onze klapkaart die middels een labeltje automatisch bladzijdes opent, is bewezen een krachtig communicatiemiddel te zijn. Benieuwd of uw idee past op ons product? Onze specialisten staan u graag te woord of vraag een gratis sample aan. Want in de huidige wereld is het een gemiste kans als u uw relatie met uw relaties niet onderhoudt.

Direct Mailing Offerte
Direct Mailing Demopakket