Julianahoeve’s traditionele start van het campingseizoen met een mailing van LocoMail!

De start van het campingseizoen is altijd een bijzonder moment voor de Julianahoeve. Elk jaar verrassen ze hun gasten met een creatieve uitnodiging voor het openingsfeest van het seizoen. Dit jaar kozen ze voor onze unieke Pop-up Schuifkaart, met de toepasselijke titel ‘Invitation in a Bottle’. Laten we eens kijken hoe deze traditie en de nieuwe kaart samenkomen om een feestelijke opening te creëren!

 

 

Jaarlijkse Traditie

Julianahoeve heeft een lange traditie van het versturen van uitnodigingskaarten om de opening van het campingseizoen te vieren. Deze kaarten zijn meer dan alleen een uitnodiging; ze zijn een symbool van het begin van een nieuw seizoen vol plezier, ontspanning en avontuur. Gasten kijken er elk jaar naar uit om deze uitnodiging te ontvangen, wetende dat er iets speciaals op hen wacht. Vorig jaar koos Julianahoeve voor de 5-card, een mailing die uitermate geschikt is om veel informatie te delen.

Dit jaar

Voor de seizoensopening van dit jaar heeft Julianahoeve gekozen voor een unieke en verrassende benadering met onze Pop-up Schuifkaart. Deze keuze weerspiegelt hun wens om steeds weer iets nieuws en spannends te bieden, terwijl ze hun traditie in ere houden. De voorkant is prachtig ontworpen met een illustratie van een flessenpost op het strand, wat direct een gevoel van ontspanning oproept, perfect passend bij het campingseizoen. Zodra de kaart wordt opengeschoven, komt de flessenpost omhoog. Vervolgens ontluikt er een kaartje met alle details van het openingsfeest, zoals de datum, tijd en locatie. Julianahoeve heeft ook een QR-code op de kaart geplaatst, waarmee gasten zich kunnen aanmelden.

Conclusie

De keuze voor de ‘Invitation in a Bottle’ Pop-up Schuifkaart laat zien hoe Julianahoeve trouw blijf aan hun jaarlijkse traditie en hun gasten altijd weet te verrassen. Deze uitnodiging was een voorproefje van het openingsfeest op 11 mei en heeft de verwachtingen overtroffen. Het was een knalfeest!

Ben je geïnspireerd door hun aanpak en wil je ook een unieke uitnodiging voor jouw evenement? Neem contact met ons op om te ontdekken hoe onze mailingen jouw uitnodigingen bijzonder kunnen maken!