Gratis producten, dat spreekt Nederlanders altijd aan! Maar om nou als bedrijf gratis spullen weg te geven voor de lol, zou een beetje vreemd zijn. Bedrukte producten zijn echter ideaal marketing- en promotiemateriaal. LocoMail maakt verschillende give aways, die al per 25 stuks zijn te bestellen.

Er zijn verschillende bedrukte business gifts, iedereen kent de keycords en kladblokjes, maar daar doet LocoMail niet aan. De give aways, moeten namelijk wel interessant zijn voor de ontvanger, zodat hij uw bedrijf positief op waarde schat.

De give aways kunt u gebruiken tijdens beurzen, bij een uitnodiging, als eindejaarsgeschenken, als kadootjes voor de feestdagen of als klantbinding. Het zijn unieke relatiegeschenken, hieronder een kort overzicht.

 Kugels

De Kugel is een plastic doorzichtige bol, die gevuld kan worden met bijvoorbeeld snoep. Een kaartje vertelt uw boodschap. De Kugels kunnen opgehangen worden, waardoor het een leuke eyecatcher wordt! Ideaal om dit bedrukte product bijvoorbeeld bij een kerstpakket te voegen, waarna de mensen de bol ophangen in de kerstboom of ergens anders in huis. Maar ook leuk om weg te geven tijdens een beurs of evenement.

Bedrukt snoepgoed

Leuk om uit te delen give-away: ons uniek bedrukte snoepgoed! Wij hebben hartjes, pepermuntjes en spekjes die u kunt laten bedrukken met een eigen tekst en/of logo! Alles is mogelijk. Verras uw klanten met uniek bedrukt snoepgoed. Natuurlijk zijn deze ook geschikt om op de balie van uw bedrijf neer te zetten.

Promogum

De Promotionele kauwgom is veelzijdig en aan te passen aan uw wensen, dus uitermate geschikt voor uiteenlopende gelegenheden. Dit bedrukte product wordt helemaal aan uw wensen aangepast. U kunt een eigen foto, tekst en achtergrond op de verpakking laten drukken.

Round Tins

De Round Tins zijn kleine aluminium doosjes die te vullen zijn met snoepjes of ander promomateriaal. Het doosje kunt u met uw logo bedrukken. Omdat het een stevig doosje is, zal de ontvanger het promotiemateriaal waarschijnlijk niet direct weggooien, maar nog even bewaren.

Veelzijdig en Uniek, Zoet en Fris, Stoer en Vriendelijk gebaar. De Round Tins hebben alles in zich om een evenement een extra waarde te geven. Bijvoorbeeld na een presentatie of meeting uit te delen als bedankje, een unieke give-away voor meer naamsbekendheid, of als leuk aandenken aan een bedrijfsuitje.

Sweet Tin

Klein maar fijn. De Sweet Tins zijn, mede door hun formaat, ideale Give-aways. Het ontwerp van de sticker op de voorkant is totaal aan te passen naar uw eigen wensen, waardoor u een uniek bedankje in handen heeft. Sweet Tin is veelzijdig en aan te passen aan uw wensen, dus uitermate geschikt voor uiteenlopende gelegenheden. U kunt het blikje vullen met (bedrukte) snoepjes of bedrukte kaartjes.

Waarom LocoMail?
 
  • Originele mailingproducten
  • Verzending tegen aantrekkelijke portokosten
  • Snelle levering (+/- twee weken)
  • Verzorging gehele proces
  • Totaalconcept
  • Geen minimale afname
  • Personaliseren