Direct Mailing SS Rotterdam

Tijdens mijn bezoek aan Rotterdam heb ik een kijkje genomen op het voormalige vlaggenschip van de Holland-Amerika Lijn: het SS Rotterdam. Dit schip was in haar vorige leven een cruiseschip en heeft dus heel wat van de wereld gezien. Tegenwoordig ligt het SS Rotterdam permanent aangemeerd in Rotterdam, in Katendrecht wel te verstaan. Beleef de authentieke sfeer op deze multifunctionele locatie! Je kunt er namelijk dineren, vergaderen, werken, feesten en overnachten. En dit alles met een uniek uitzicht op de Maas en de skyline van Rotterdam.

Flessenpost SS Rotterdam Direct Mail Case
Flessenpost is ingezet door SS Rotterdam om hun boodschap te delen met hun doelgroep.

De Flessenpost van LocoMail past natuurlijk perfect bij dit thema! Misschien is er wel eens een echte Flessenpost ter water gelaten in de tijd dat ‘La Grande Dame’ nog wereldreizen maakte. Wie weet, dat gevoel krijg je in ieder geval wel als je op het schip bent. Om de bezoekerservaring af te maken, krijgen kinderen de Flessenpost om te versturen. Het unieke uiterlijk trekt meteen de aandacht en nodigt uit om de ‘post’ te openen. De Flessenpost is speciaal voor de kleintjes, op de fles een mooie afbeelding en binnenin het flesje een brief met leuke weetjes over het schip. Wist jij bijvoorbeeld dat het schip net zoveel weegt als 1950 olifanten?

Wil je nou net als de SS Rotterdam op een originele manier uw doelgroep bereiken? Dan bent u bij LocoMail aan het juiste adres! Kijk wat de direct mail  producten voor uw direct marketing campagne kunnen betekenen. Lees op de productpagina van de Flessenpost alles terug over deze opvallende direct mail. Vraag een gratis sample en/of een vrijblijvende offerte aan via de website. Op de hoogte blijven van mijn ontdekkingen en leuke inspirerende cases? Volg dan LocoMail ook op Twitter en Linked-In!

Tot de volgende GESPOT!

[column col=1/4] Direct marketing bij LocoMial

[/column] [column col=3/4]

LocoMail Man is de nieuwe vertegenwoordiger van LocoMail en hij spot voor jullie succesvolle cases, nieuwe ontwikkelingen en leuke weetjes. Hij is creatief, flexibel en zijn interesse voor direct marketing zorgt ervoor dat hij altijd op de hoogte is van de laatste trends. Hebben jullie vragen voor hem? Stel ze gerust! Bij LocoMail Man staat service voorop en hij denkt dan ook graag mee om een succesvolle mailing op te zetten.

[/column]