Case Direct Mailing Schuifkaart Mercedes

De Lock Schuifkaart direct mail is de nieuwste variant van de Schuifkaarten en Mercedes heeft daar perfect gebruik van gemaakt. Door aan het rechter paneel te trekken komt er gelijktijdig aan de linkerkant een venster met een boodschap tevoorschijn. In dit geval heeft Mercedes gebruik gemaakt van de volgende boodschap: ‘Gelukkig wel op onze trucks! Bekijk alle promo’s op: mbtrucks.be.’ Door de lock die in deze schuifkaart zit blijft de boodschap die op het trekvel te zien is zichtbaar terwijl het tweede paneel met het venster met de boodschap in zicht komt.

Mercedes Lock Schuifkaart
Mercedes – Lock Schuifkaart Direct Mail

Wekt nieuwsgierigheid op

De opvallende Lock Schuifkaart direct mail kan op zowel de voor- als achterkant full colour bedrukt worden. Daarnaast wekt deze direct mail nieuwsgierigheid op bij de ontvanger, omdat wanneer u de schuifkaart ziet u meteen wilt weten wat er gebeurd als u aan het paneel trekt.

Mercedes heeft de Lock Schuifkaart direct mail ingezet om promotie te maken voor hun remblokken. Aan de voorkant trekken ze de aandacht met een aantrekkelijke boodschap en aan de achterkant lichten ze deze informatie verder toe.

De Lock Schuifkaart direct mail kan in elk gewenst formaat gemaakt worden en voor verschillende doeleinden ingezet worden. Waar Mercedes het heeft gebruikt ter promotie van een product, kan het ook ingezet worden ter introductie van een nieuw product of naam. Het voordeel van deze direct mailing is dat u op zowel de voor- als achterkant informatie kwijt kunt. Zo kunt u aan de voorkant de aandacht trekken van de ontvanger en op de achtergrond de boodschap toelichten. Door de Lock in deze schuifkaart blijft alle informatie zichtbaar wanneer u aan het paneel trekt. Hierdoor valt u als bedrijf echt op en verrast u op een originele wijze uw klanten.

Goed om te weten:

  • Het formaat van deze direct mailing is A5.
  • De vorm van het trek paneel kan in elk gewenst formaat gemaakt worden.
  • De Schuifkaart kan volledig gepersonaliseerd worden.
  • De Schuifkaart kan op verschillende manieren verzonden worden. U kunt deze zonder envelop versturen, dus als selfmailer. Als u voorkeur uitgaat naar een envelop of sealing ter bescherming, kunnen wij u daar ook in voorzien.