Leuke verrassing voor de jongste leden van de Rabobank

Doordacht Communicatieadvies heeft voor de Rabobank een superopvallende mailing bedacht, wat veel aandacht trok en veel enthousiaste reacties teweeg bracht.

Rabobank heeft gekozen om flessenpost te sturen naar alle leden van de Rabo KidsClub. Met de flessenpost willen ze kinderen op de hoogte stellen van haar nieuwe website, die gevuld is met spelletjes, recepten en leuke voordelen voor de kids. ‘Rabobank, de bank met ideeën’ blijkt wel weer door te kiezen voor een ludieke flessenpost.

Iedereen kent de flessenpost van vroeger, een drijvende fles met een boodschap erin. De flessenpost van LocoMail is uniek en valt op tussen de post, omdat er geen envelop omheen hoeft.

De flessenpost van LocoMail kan gebruikt worden voor nieuwe productintroducties, aankondigingen, uitnodigingen en talloze andere doeleinden. In de flessenpost zit een briefje waarop de boodschap staat. Op de fles komt een sticker die aansluit op uw boodschap. Conclusie? Flessenpost wekt nieuwsgierigheid!

LocoMail biedt een scala aan opvallende mailings waaronder de Flessenpost. Alle mailingproducten van LocoMail zijn vernieuwend en origineel in zijn soort. Kenmerkend aan LocoMail is dat alle producten naar de gewenste stijl kunnen worden gemaakt.

Voor alle mogelijkheden en andere originele mailingproducten, check de website van LocoMail of bel: 030-2618086