Case Direct Mailing Flessenpost Uitnodiging Polteq

Polteq is de grootste onafhankelijke specialist in Nederland en België in software testen en marktleider op het gebied van testopleidingen. In juli bestaat Polteq al weer 15 jaar en deze mijlpaal willen ze graag vieren met hun klanten en zakenrelaties. Met een originele zakelijke uitnodiging heeft Polteq relaties uitgenodigd om aanwezig te zijn bij een weergaloos zeilfestijn ter eren van het 15 jarige bestaan van het bedrijf. En welke originele zakelijke uitnodiging past nou beter bij een zeilfestijn dan onze Flessenpost?!

Flessenpost ingezet als zakelijke uitnodiging

De Flessenpost als direct mail of als originele zakelijke uitnodiging past perfect bij een water thema. Waarom? Dat spreekt natuurlijk voor zich. Het flesje is gemaakt van kunststof maar lijkt op een glazen fles. Omdat de Flessenpost een selfmailer is, hoeft deze niet in een envelop verzonden te worden en valt uw originele zakelijk uitnodiging op tussen de rest van de post!

Op de buitenkant van de Flessenpost wordt een eigen ontworpen sticker geplaatst. Hierop kunt u uw eigen boodschap verwerken. Op de andere kant van de fles wordt een adressticker geplaatst. Binnen in het flesje bevindt zich dan de echte zakelijke uitnodiging: perkament papier helemaal aangepast naar uw boodschap en uw bedrijf. Op het perkamentpapier binnen in de Flessenpost kunt u meer informatie verschaffen over het evenement waarvoor u uw klanten en relaties uitnodigt. Flessenpost: een opvallende en originele zakelijke uitnodiging!

Heeft u ook een originele zakelijke uitnodiging nodig?

Komt er een mijlpijl aan die u feestelijk wilt vieren? Of staat er een beurs op de planning en wilt u uw klanten en relaties op een zakelijke maar originele manier uitnodigen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze originele direct mail producten zijn ook prima in te zetten als originele zakelijke uitnodiging. Wilt u weten welke van onze direct mail producten u het beste kunt inzetten als originele zakelijke uitnodiging of heeft u andere vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met één van onze medewerkers. Zij denken met u mee om tot de meest originele zakelijke uitnodiging te komen!

Originele zakelijke uitnodiging flessenpost