Flessenpost is dé hippe mailing van 2013. De flessenpost wordt via de gewone post verstuurd en heeft een modern jasje.

Vorige klanten gebruikten de flessenpost als originele uitnodiging voor uw bedrijfsuitje, bedrijfsevenement, bedrijfsfeest of jubileum. Flessenpost wordt ook ingezet als unieke mailing, product introductie of als verhuisbericht.

Flessenpost sturen

De boodschap wordt opgerold in de fles verzonden. Deze brief is ter grote van een A5-kaart en kan aan beide kanten bedrukt worden. Daardoor is er extra plaats voor adresgegevens, foto’s en ruimte voor bijvoorbeeld een QR-code. Ook kan de achterkant bedrukt worden als een echte schatkaart, waarbij aan de binnenkant de boodschap staat geprint.

Originele mailing

De plastic fles is 20 cm lang, maar slechts 2,5 cm breed. Hij past dus gewoon door de brievenbus. Op het etiket staat het adres geprint, dus de fles hoeft niet in een envelop, maar ligt duidelijk zichtbaar op de mat. Ook de boodschap in de fles kan zelf ontworpen worden.

Snel geleverd

Omdat dit product net als onze andere direct mailings volledig in huis geproduceerd wordt kunnen we een levertijd hanteren van 5 tot 10 werkdagen na aanleveren/goedkeuring van de bestanden en eventueel een echte proefdruk. Ook is het mogelijk een spoedbestelling van de direct mailing te plaatsen.