originele verjaardagskaart Gritt

Belangrijk om personeelsleden op hun verjaardag in het zonnetje te zetten. Besteed hier daarom nét even wat meer aandacht aan dan normaal door een originele kaart te sturen of geven. Een voorbeeld hiervan is de pop-up kaart; een 2-dimensionale kaart, waarbij een pop-up gedeelte omhoog komt bij het openen van de kaart. In deze case lees je hoe Gritt vorm van direct mailing heeft vormgegeven.

Een originele verjaardagskaart

Gritt beschikt over twee verschillende labels: Log-technic en TEC. Per label is er een eigen pop-up kaart ontwikkeld die helemaal aansluit op de huisstijl van dit specifieke label. Zo heeft elke kaart een eigen logo en is het opgemaakt met de huisstijlkleuren.  Op de kaart staan twee lege vlakken die zelf ingevuld kunnen worden met de naam van de medewerker en leeftijd. Op deze manier wordt er een persoonlijk tintje aan de kaart toegevoegd. De ontvanger zal zich echt jarig voelen na het ontvangen van deze unieke kaart.

originele verjaardagskaart Gritt

Alle mogelijkheden van de Pop-up kaart

De pop-up kaart is te maken in allerlei verschillende formaten en varianten. Zo kunt u een eigen vorm aanleveren, dat geheel aan zal sluiten bij uw boodschap. Daarnaast kunt u de kaart ook uitbreiden met een schuifgedeelte. Hierdoor heeft de ontvanger net wat meer interactie met de kaart, wat de aandacht langer vasthoudt. Door het extra schuifgedeelte is er ook meer ruimte voor tekst, waardoor u de ontvanger een uitgebreide verjaardag wens kunt meegeven.

originele verjaardagskaart Gritt

Een pop-up kaart in zetten voor uw eigen doeleinden? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en wij zullen deze zo snel mogelijk toesturen. Daarnaast kunt u ook een sample box aanvragen, zodat u de pop-up kaart zelf kan ervaren. Hierdoor staat niks u meer in de weg om de juiste beslissing te maken. Voor verdere informatie kunt u contact opnemen via contact@locomail.nl 030 – 26 18 086.