Je ziet ze wel eens liggen in museumwinkels: Bedrukte puzzels. Leuk voor jong en oud. Dat ieder bedrijf die puzzels gemakkelijk zelf kan laten maken, daar komen steeds meer ondernemers achter.  . Locomix in Utrecht drukt puzzels vanaf 40 stukjes voor onder andere uitnodigingen, souvenirs, promotiemateriaal en als unieke mailing.

Puzzel als souvenir

Mensen willen best betalen voor een puzzel, maar dan moet er wel iets interessants op staan. Dus kiezen veel bedrijven die de puzzel als souvenir willen verkopen voor een mooie plaat, met hun logo in een hoekje. Denk aan een schilderij, een luxe auto of boot of een stadsgezicht.

Puzzel als uitnodiging

Een uitnodiging voor een speciaal feest, zoals een jubileum, bedrijfsfeest of bedrijfsuitje, vraagt om een originele aanpak. Een bedrukte puzzel is dan extra origineel. De ontvanger weet pas, waar hij voor is uitgenodigd, als hij de puzzel in elkaar heeft gezet. Op die manier is de klant, relatie of werknemer extra met de uitnodiging bezig. De boodschap blijft hierdoor langer hangen. Bovendien zorgt zo’n originele uitnodiging voor leuke reacties.

Puzzel als promotiemateriaal

De bedrukte puzzels zijn gemakkelijk, origineel en mensen zullen zo’n puzzeltje niet snel weggooien. Een ideaal promotieproduct voor een bedrijf. En of je nu mensen er voor laat betalen, of de puzzel gratis weg geeft, de klant reageert er vrijwel altijd positief op.

Chique puzzel

De Puzzels van Locomix zijn van linnenpersing waardoor deze een chique uitstraling hebben. De Puzzels zijn in zowel grote als kleine aantallen te bestellen. U heeft al een persoonlijk Puzzel vanaf 20 stuks.