Case Direct Mailing Eindejaarsmailing ChangeCard Lamellenkaart Weijman

In opdracht van Zeker Zichtbaar heeft LocoMail de eindejaarsmailing geproduceerd voor Weijman vastgoedonderhoud. Er is gekozen voor een opvallende selfmailer om hun klanten te bedanken. Weijman is een vooruitstrevende mensenbedrijf waarin het woord samen centraal staat. Samen wonen, samen delen en  samen creëren zijn de uitgangspunten van het bedrijf.  Samen creëren is voor LocoMail ook een belangrijke uitgangspunt. LocoMail  heeft creëren ook hoog in het vaandel staan door keer op keer nieuwe concepten voor selfmailers te ontwikkelen.

Opvallende selfmailer

De ChangeCard is een nieuwe opvallende mailing met een uniek verrassingseffect. Als u aan zijkant trekt, worden de lamellen langzaam opengeschoven en ontstaat er een nieuw beeld. De ChangeCard kan worden ingezet voor tal van marketing- en communicatiedoeleinden zoals de introductie van een nieuw logo,  nieuwe product en nog veel meer. De ChangeCard is een lichtgewicht ten opzichten van alle anderen mailing producten die Locomail aanbiedt.  Door te kiezen voor deze selfmailer kunt u veel geld besparen op de porto kosten.

Mogelijkheden selfmailer

Heeft u binnenkort iets groots aan te kondigen en past deze selfmailer bij uw concept? Vraag nu een gratis sample aan van deze selfmailer en ervaar deze opvallende direct mail zelf. Benieuwd naar de mogelijkheden?  Neem dan contact met één van onze medewerkers. Wellicht kunnen wij ook deze keer weer een succesvolle direct mail voor uw bedrijf creëren.

Ga naar de Out of the Box