Case Direct Mailing Schuifkaart Pradaxa

Wilt u belangrijk nieuws mededelen aan klanten middels een direct mailing? Dan is de Schuifkaart met venster hier zeer geschikt voor. Een Schuifkaart maken en gebruiken is een originele manier voor het overbrengen van belangrijke informatie. Dit kan informatie zijn over een nieuw product dat u op de markt gaat brengen, maar ook informatie over u als bedrijf. Benieuwd wat de Schuifkaart met venster direct mailing precies is en hoe deze ingezet kan worden? Lees dan verder!

Praxada Schuifkaart

Pradaxa heeft de Schuifkaart ingezet om zijn klanten te informeren over een bepaald onderwerp, namelijk: beroertes bij patiënten. De invulling is helemaal aan u. Het bijzondere aan deze Schuifkaart is dat deze in eerste instantie simpel lijkt, maar vervolgens zich uitbreidt door aan het rechter paneel te trekken. Het venster is daarnaast een unieke toevoeging aan deze Schuifkaart. Door aan de rechterkant aan het paneel te trekken komt er steeds nieuwe informatie zichtbaar in het venster. Zo kunt u veel informatie kwijt, denk aan een stappenplan of volgorde van de manier van werken. De Schuifkaart kan full colour bedrukt worden. Dit maakt deze direct mailing een stuk persoonlijker. U kunt op deze manier namelijk uw eigen huisstijl gebruiken.

Uniek aspect

De Schuifkaart wekt nieuwsgierigheid op bij de ontvanger. Door de toepassing van het venster kunt u meer informatie tonen en geeft dit een uniek aspect aan de direct mailing. U kunt niet alleen op het schuifpaneel achter het venster informatie kwijt, maar ook op de voor- en achterkant van de Schuifkaart. Het voordeel aan deze direct mailing is dat wanneer u aan het paneel trekt er nieuwe informatie achter het venster zichtbaar wordt, maar ook de oude informatie in zicht blijft.

Schuifkaart Praxada

U kunt de Schuifkaart in elk gewenst formaat laten maken en deze kan op verschillende manieren verzonden worden. U kunt deze zonder envelop versturen, dus als selfmailer. Als uw voorkeur uitgaat naar een envelop of sealing ter bescherming, kunnen wij u daar ook in voorzien. Door contact met ons op te nemen kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden. Nieuwsgierig? Vraag dan vrijblijvend een offerte of sample box aan!