Case Direct Mailing BliQje Fyndoo

Wilt u een originele direct mailing versturen? En bent u op zoek naar een direct mailing die voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden? Dan is het BliQje hier de perfecte direct mailing voor.

BliQje Fyndoo

Fyndoo heeft het BliQje gebruikt om terug te blikken op 2019. Zoals u ziet kunt u gebruik maken van originele woordkeuzes/slogans om de aandacht van de ontvanger te trekken. Het BliQje is een originele, chique maar bovendien een effectieve tool voor een mailing.

Het voordeel aan deze direct mail is dat deze geen standaard verzendverpakking heeft maar het eigenlijk gewoon een boodschap in blik is. Het BliQje waar Fyndoo voor heeft gekozen is het BliQje – Slide Open. Schuif de deksel van het BliQje af en de ontvanger vindt een inlegkaartje in deze opvallende mailing. Zoekt u een direct mailing waar u een attentie in kwijt kan? Dan is dit BliQje perfect om als direct mailing versturen. Daarnaast kan het BliQje hergebruikt worden door het schuifdeksel.

BliQje schuifdeksel

Ook voor de invulling zijn er diverse varianten beschikbaar, zoals het accordeon kaartje waar Fyndoo gebruik van heeft gemaakt. Wilt u veel informatie kwijt? Dan kunt u het beste voor het accordeon kaartje kiezen. Deze is 440 mm lang en bestaat uit vijf delen. U kunt hier niet alleen informatie, maar ook een afbeelding op kwijt.

BliQje met Accordeon kaartje

Een direct mailing versturen ging nooit zo makkelijk als met het BliQje. Daarnaast maken wij het gemakkelijker voor u en versturen wij de direct mailing naar de ontvangers. Dus bent u op zoek naar een direct mailing die inzetbaar is voor veel verschillende doeleinden. Denk aan een give-away, verhuiskaart of als marketinginstrument om de aankondiging van een nieuw product onder de aandacht te brengen. Ga dan voor het BliQje direct mailing.

Nieuwsgierig geworden? Vraag een sample aan! Al overtuigd? Vraag een offerte aan! Heeft u zelf een idee over de vorm van de mailing? Wij denken graag met u mee, de mogelijkheden zijn oneindig.