Wisselbeeld kaart PE Academy

PE Academy wilde fiscalisten op een unieke en opvallende manier uitnodigen om deel te nemen aan hun online cursusaanbod. Zij hebben dit gedaan door middel van een wisselbeeld kaart, ook wel changecard genoemd. Deze kaart trekt meteen de aandacht en kan door middel van beeld de boodschap duidelijk overbrengen. In deze blog leest u alles over deze wisselbeeld kaart.

De bekendmaking van PE Academy

De wisselbeeld kaart van PE Academy is tijdens de olympische spelen verstuurd en bevat daarom de vraag ‘’Kampioen in uw vakgebied blijven?’’ op de voorkant van de kaart. Wanneer de ontvanger aan het schuifelement zal trekken, komt er een beeld tevoorschijn waarop is te zien dat de ontvanger een maand lang gratis tot het hele cursusaanbod van PE Academy heeft gewonnen. Naast het wisselbeeld bevat de kaart ook een pagina met overige informatie over het cursusaanbod. Via de QR code die hier is afgebeeld kan de ontvanger direct naar de website.

Wisselbeeld kaart PE Academy

De voordelen van de Wisselbeeld kaart

Deze vorm van direct mailing is perfect om iets bekend te maken, zoals in het geval van PE Academy. Daarnaast is de mailing ook geschikt om het verschil tussen een oude en nieuwe situatie of een fusie in beeld te brengen. U heeft de keuze uit verschillende formaten en varianten. Een voorbeeld hiervan is de mega schuifkaart. Dit is een grotere variant, zodat de kaart nog meer zal opvallen in de brievenbus of op de deurmat van de ontvanger.

Wisselbeeld kaart PE Academy

Zelf een wisselbeeld kaart inzetten om uw doelgroep te bereiken? Vraag dan een offerte aan die wij u zo snel mogelijk zullen toesturen. U kunt ook een sample box van één of meerdere producten aanvragen om alle mogelijkheden te ontdekken. Voor vragen of opmerkingen over onze producten staan wij voor u klaar via contact@locomail.nl en 030 – 26 18 086. We helpen u graag bij de ontwikkeling (en verzending) van uw unieke direct mailing!