popcorn bak mailing Truckland

De afgelopen jaren konden veel bijeenkomsten niet plaatsvinden zoals de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van Truckland. Om deze reden zijn zij gaan kijken hoe ze alsnog samen met hun medewerkers konden terugblikken op het afgelopen jaar en vooruit kijken naar het nieuwe jaar. Zij hebben een popcorn mailing ontwikkeld om hun medewerkers alsnog deel te laten nemen aan deze nieuwjaarsreceptie. Lees in deze case alles over hoe zij dit hebben aangepakt.

De poppende uitnodiging van Truckland

Truckland heeft een goed alternatief bedacht voor de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Door middel van een opvallende mailing wilden zij hun medewerkers graag uitnodigen voor deze (online) receptie. Deze receptie bestaat onder andere uit Dit is uiteindelijk de popcorn bak mailing geworden.

De popcorn bak bevat een QR code die de ontvanger leidt naar een online bedrijfsfilm. In deze film wordt er een samenvatting van het afgelopen jaar getoond en wordt er ook aandacht gegeven aan de vernieuwde missie en visie van het bedrijf. Omdat een film vaak gepaard gaat met popcorn is er gekozen voor deze popcorn bak mailing (inclusief popcorn!). Daarnaast zat er ook een filmticket bij, zodat de ontvanger ook een bezoekje kon brengen aan de bioscoop.

popcorn bak mailing Truckland

Alles over de popcorn bak mailing

De popcorn bak wordt verstuurd in een full colour doosje, waardoor het gemakkelijk door de brievenbus past. De buitenzijde van het bakje kunt u helemaal aanpassen naar wens met een eigen ontwerp met uw eigen huisstijlkleuren en logo. Uiteraard zit er ook een zakje met magnetron popcorn bij, zodat de ontvanger het bakje ook daadwerkelijk kan vullen.

popcorn bak mailing Truckland

Ook een popcorn mailing inzetten als aankondiging of uitnodiging? Vraag dan een offerte aan die wij u zo snel mogelijk zullen toesturen. Het is ook mogelijk om een gratis sample box op te vragen, zodat u deze mailing in het echt kan ervaren. Bij vragen of opmerkingen over deze vorm van direct mailing staan wij voor u klaar via contact@locomail.nl of 030 – 26 18 086.