Een halve eeuw Hollander Techniek: het grote jubileumjaar!

In de wereld van grensverleggende techniek en innovatie staat Hollander Techniek al bijna een halve eeuw aan de top. Met hun 49e verjaardag in zicht wilden ze niet alleen deze mijlpaal vieren, maar ook een veelbelovende aankondiging doen voor het komende feestjaar. September 2024 markeert het begin van het jubileumjaar waarin Hollander Techniek fascinerende en leuke activiteiten zal organiseren voor hun medewerkers, klanten en relaties.

Voor deze speciale gelegenheid kwam Hollander Techniek, na advies van D&B Eventmarketing, uit bij de expertise van LocoMail en besloot gebruik te maken van de Drukkaart. Deze interactieve kaart, met zijn uitdruk- en puzzeleffect, biedt de perfecte combinatie van creativiteit en functionaliteit. De Drukkaart kan volledig worden gepersonaliseerd naar de wensen van een bedrijf.

Hollander Techniek koos voor een ontwerp met hun nieuwe werkbus. Het was aan de ontvanger zelf om deze in elkaar te zetten. De slingers, kaarsjes en de tekst “ Hoera! Hollander Techniek bestaat 49 jaar” op de kaart zorgden ervoor dat de boodschap direct duidelijk was: feest! Deze interactieve en feestelijke benadering maakt niet alleen de viering tastbaar, maar nodigt ook uit tot deelname.

Ontvangers worden niet alleen meegenomen in de festiviteiten van het moment, maar worden ook uitgenodigd om samen vooruit te kijken naar het komende jaar vol grensverleggende techniek. De keuze voor de Drukkaart als medium bewijst opnieuw de veelzijdigheid en effectiviteit van creatieve mailings. Hollander Techniek toonde aan dat een goed ontworpen Drukkaart niet alleen informatie kan overbrengen, maar ook emotie en anticipatie kan opwekken.

Als jouw bedrijf op zoek is naar een unieke manier om een mijlpaal te vieren of een aankondiging te doen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Samen kunnen we creatieve oplossingen vinden die perfect aansluiten bij jouw bedrijf en doelstellingen!