Direct Mailing BliQje Sealen

LocoMail hecht veel waarde aan de kwaliteit van direct mailings. Door de jarenlange ervaring en feedback van klanten proberen wij onze producten keer op keer te verbeteren. In deze nieuwsblog willen wij het onderwerp sealen onder de aandacht brengen.  Wij bieden deze dienst aan, maar wat zijn nu precies de voordelen van het sealen van een DM? We vertellen u er meer over in deze nieuwsblog.

Drukwerk sealen in plaats van sluitzegel

Al ruim 12 jaar verzorgen wij voor zowel grote als kleine bedrijven de meest unieke en opvallende mailings. Naast de gebruikelijke verzendverpakking zoals enveloppen wordt er gebruik gemaakt van een sluitzegel om zodoende uit te sluiten dat een poststuk open raakt.

Een alternatief voor de sluitzegel is het drukwerk sealen zoals in onderstaande afbeeldingen. Het metalen blikje, beter bekend als het BliQje, wordt standaard afgesloten met een sluitzegel maar voor onze klant hebben wij deze geseald. Het uiteindelijke resultaat mag er zijn, de seal geeft het BliQje een mooie chique uitstraling.

drukwerk sealen bliqje

Drukwerk laten sealen

Maar niet alleen het BliQje kan gesealed worden. Ook tal van andere LocoMail direct-mails kunnen door de sealstraat gehaald worden. Dankzij de seal is er nog steeds de mogelijkheid om een inlegkaartje aan het product toe te voegen. In plaats van dat deze in de envelop wordt gestoken, word het inlegkaart gewoon mee gesealed. Hetzelfde geldt voor de adressering, ook deze kan in de seal verwerkt worden!

Een voorbeeld van een ander product dat eerder door LocoMail gesealed geleverd is, is bijvoorbeeld het Kroontje. Zo kan het product compact en zonder beschadigingen geleverd worden bij de ontvanger en hoeft er voortaan niet eerst een envelop open te worden gemaakt om de unieke aspecten van de mailing onder ogen te krijgen.

drukwerk sealen kroontje

Uw eigen drukwerk laten sealen

Het sealen gaat echter niet op voor al onze producten. Onze Pop-up mailings hebben namelijk nog steeds hun speciale envelop nodig om het pop-up mechanisme in werking te stellen. Bent u benieuwd naar de voordelen om de door u beoogde mailing te laten sealen? Neem gerust contact op, onze medewerkers geven u graag meer informatie over de mogelijkheden!

Bewaren