Home » Doordraaikaart

 

Doordraaikaart: origineel en verrassend!

Een origineel product van LocoMail, de doordraaikaart! De doordraaikaart, ook wel Turning Card, kan op veel verschillende manieren worden doorgevouwen. Met zijn vier kanten is dit een originele direct mail oplossing. Omdat uw klant actief bezig is met doorvouwen van de kaart ontstaat een hoge attentiewaarde. Uw boodschap valt op en blijft hangen! Daarnaast kunt u op de vier verschillende vlakken veel informatie kwijt.

Deze direct mail is niet alleen veelzijdig in het aantal manieren waarop u hem kunt vouwen, maar ook op de manier waarop hij inzetbaar is en de papiersoorten, namelijk gelamineerd of mat. De doordraaikaart kan gebruikt worden als uitnodiging of ter introductie van een nieuw product. Ook kunt u de kaart inzetten als visitekaartje.

Uiteraard is het ook mogelijk om ons te vragen een ontwerp te maken voor de doordraaikaart. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden. Ook kunt u uw eigen mailing personaliseren zodat wij hem voor u versturen. Bent u enthousiast geworden over deze klapkaart? Vraag dan nu een gratis demo aan van de klapkaart. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet. LocoMail heeft naast de klapkaart een breed aanbod aan direct mail producten. Kijk verder op onze website voor meer informatie over onze direct mail producten.

Voorbeelden van doordraaikaarten

Bekijk alle direct mail producten