Direct mailing maken die opvalt, is nog niet zo makkelijk. Consumenten hebben inmiddels zo’n beetje alles wel gezien. Toch verschijnen er af en toe producten op de markt die opmerkelijk zijn, zoals de flessenpost van LocoMail.

Flessenpost sturen

De flessenpost bestaat uit een plastic doorzichtig flesje met een opgerolde boodschap aan de binnenkant. Omdat het een lichtgewicht fles is, hoeft deze fles niet per water te reizen, maar kan die gelukkig gewoon met de post mee.

De fles wordt niet in een envelop verstuurd, maar het adreslabel wordt op de flessenpost geprint. Hierdoor valt de flessenpost extra op tussen de rest van de mailings.

Boodschap in flessenpost

De boodschap in de flessenpost wordt dubbelzijdig geprint op A5-formaat. Het design, lettertype en de opmaak zijn allemaal aan te passen. Zo kan de boodschap als een schatkaart worden gemaakt, maar bijvoorbeeld ook als ‘geheime’ liefdesbrief, verouderde brief of juist ultramodern met hippe kleuren.

De flessenpost is al per 20 stuks te bestellen en na goedkeuring van een gratis proefdruk binnen vijf dagen geproduceerd.

De flessenpost is geschikt als uitnodiging voor een bedrijfsjubileum, bedrijfsverhuiskaart, als uitnodiging bedrijfsuitje, uitnodiging zakelijk jubileum en direct marketing.

Het Utrechtse bedrijf LocoMail maakt in Nederland unieke uitnodigingen, directmailing en direct marketing. U vindt  direct mailings van LocoMail op LinkedIn. LocoBrands is het moederbedrijf waar LocoMail onder valt.